Prāts vispār ir?
Braukšanas kultūra,ārpus apdzīvotām vietām.Princips,kāds?Kā māku tā mauju,un braucu cik auto iet,un pohuj pa pārējiem?Vai tomēr domājam pato ka neesam uz ceļa vieni.Tulīt man teiks."Ha atradies te kārtīgais braucējs"
Nezinu teikt vai kārtīgais vai ideots,bet man nav neviena soda punkta,neesmu notriecis nevienu dzīvnieku,un pēdējo reizi sodu maksāju 1997.g.Braucu jau 26-to gadu.Kā brauc apkārtējie,tad reizē gribās saķert galvu,un paprasīt dullais ko tu dari?

Komentāri (25)
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-australijas-policija-iznicina-stritreiseru-automasinas.d?id=49682089
Савалдиес, тавос гадос недрикст та дусмотиес.
Каитиги веселибай.
Гунча, вецыт, кадс ту агресивс.
Ту мани небейдз узяутринат. )))
Labāk ej ar kājām..
Ко ту несапрати?
Tu esi nekauņa un pie tam vēl "borzijs" nekauņa.Var jau būt,ka mūsu ceļi krustosies,kristieti "grjobanijs".
lēnāk brauksi, tālāk tiksi.
Netrafarētiem ir lepni autiņi,
līdz šim esmu redzējis krutu bembi un lendkrūzeri.
Uz ceļiem lēnie <90 čunčinātāji arī besī vairāk par ātrajiem ~ 120.
Pēdējie apdzen un pazūd tālē, bet pirmie gribot negribot ir jāapdzen.
Pats savu rakstīto saprati?
Šitas ??? izskatās pēc vistīrākā svētdienas braucēja. Stāža gadi varbūt ir , bet nobrauktiek km. stipri minimāli. Atsaldētie treniņbiksēs ar BMV un tmll. vienmēr būs uz ceļiem , ar to ir jārēķinās.
Nelecies, čalīt ! Gan jau netrafarētie tevi no muguras kaut kur paņems tā kā cāli. Jaunie aparāti jau visu laiku nav jātur ieslēgti, un ja nav ieslēgti, tavs pribors arī nevar tos saost. Vācijā speciāli tādi kontrolautiņi mēdz šur tur parādīties, lai tādus gudriniekus , kā tu, piezemētu. Tur tu ar pāris štukām tad vaļā netiksi.
Kaut kur par tiem pāķiem ar rubļa acīm tev var piekrist,bet tas nenozīmē ka kādam ir jāmauc uz 170-180.varētu jau uz Rīgu maukt pa 40 minūtēm,ja būtu tam atbilstošs ceļš-kārtīgs bānis,kur pat 300 km\h nerada draudus.