Vējš 11.32 m/s
Runa ur par dzīvnieku izvadīšanu pēdējā gaitā.Vairākkārt tiek celts jautājums kāpēc mūsu pilsētā nav dzīvnieku kapsēta.Uz kuru tika saņemta atbilde no komunālās pārvaldes,kad neesot brīvas zemes.Un vajagot dzīvnieku Utilizāciju veikt.
Jūs ko nedraudzējaties bikiņ ar galvām???Varbūt jūs pašus vajaga utilizēt,ko tur krāmēties.
Kā var šādi bezatbildīgi izturēties pret dzīvniekiem kuri visu mūžu ir pildījuši savu dzīvnieku darbu.Un pēc tam,ko mēslainē???
Kur tad skatās dzīvnieku aizsardzība???Jeb pret mirušu dzīvnieku vajaga izturēties kā pret sprāgoņu????
Ko zemes,mežu ir trūkumā,vai varbūt nav vietu arpus pilsētas robežās kur vietu ierādīt????
Kauns un negods
Vai tad tiešām pie visa tā debīlisma kas ir latvijā.Ir vaainīgi Kariņš ar prezidenta kungu.??? Vai tad viņi ie pie vainas,kad tautai smadzeņu vietā,ir zāģu skaidas
Visu laiku cilvēki,runā.Jā pirmaja brīvvalsts laikā,labajos Ulmaņa laikkos.
Taisījām valsti,itkā atjaunojām valsti kāda tā bija Ulmaņa laikā Tātad prezidentārā iekārta.Neviss prezidents,kā mēbele.Un padotie tādas pašas mēbeles.
Kā var finanšu minitrs būt teiksim par ārlietu ministru.rad jau sētnieks arī var tēlot ķirurgu.Kaut ko nogriež,kaut ko piešuj.nu būs nepareizi.Nu un,būs atkal kāds cits ministrs
Smertelnij Nomer! Mosfilm seriāls internetā 2021 gadā , 2018 .gadā sponsori Ventspils dome ! Sponsori Ukrainas okupantu seriālam ! Personīgi pateicīgi subtitros Aivaram Lembergam, Aldim Ābele , Vitālijs Trusevičs , Armands Vītols !
Klau nevajadzētu uztaisīt kādu salidojumu,kur varētu mēs visi satikties,dzīvaja.Bet tad vajadzētu kādā tādā vietā kur daudz cilvēku, savādāk,ja atlidotu mušu ērglis karlovičš,nezin kā tur nu būtu
Kas ir viss vissvarīgākais???
Gramatikas pareizrakstība??
Vai pareizi,adekvāti domāt???
Vai Latvijā,pareizi ir gramatiski rakstīt,un nedomāt vispār???
Galvenais visiem bučot roku,laisīt melno actiņu.???
Es varbūt arī esmu stiklas skolas absolvents,bet no kuriem džunģliem tu esi izlīdis.???
Kad nesaproti ka telefoniem ir labotājs,kurš labo pēc savas programmas.
Tad ,kas Tu tāds esi par idiotisku radījumu.???
Kaut gan tādi radījumi šeit forumā ir vesela kaudze.
Kā ir jādzīvo???
Pēc principa"Iedzer sīvo,ieliec stīvo,un uzdziedāt ka labi dzīvot."Ko vairāk nekko nevajaga???Tiešām???
Es neesmu provokātors,es esmu cilvēks ar plašām ambīcijām.
Jā es neesmu ne muļķis,ne stulbenis,un es fanātiski neieredzu bardaku sabiedrībā,un valstī.
Bet jums jau viss apmierina???galvenais ir bučot un laizīt melno actiņu,lai taisītu karjeru.
Un visu un visus apriet
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…