-5 °C

Vējš 3.6 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
Baronkungs
16.marts,9.maijs

Godājamā latviešu tauta,sakiet man lūdzu,kas iet 16.martā, gājienā? Leģionāri???Vai tad tur bija tikkai latviski runājošo???
Krieviski runājošie cik es zinu ka Vacieši arī taisīja par leģionāriem,ja nemaldos 1943 g.Tad kāpēc viņi var iet gājienā,un pieminēt savus kritušos biedrus.Kaut gan cīnījās Fašistiskās Vācijas pusē,kura gāja ar fašismu.Mēs ko esam sākuši atzīt,fašismu???.
Turpretī tie utainie,kā mēdzam dēvēt,kuri cīnījās lai mēs tagad,nekliegtu"Zi hai",tie nedrīkst iet un nolikt ziedus saviem kritušajiem biedriem.
Jums tas neliecina,ka tas jau velk uz fašismu???
Fašisma pamatprincipi,ir noniecināt citu tautu,un pacelt savējo visaugstāk par otru nāciju.
Piemēram
Latvieši- krievi.
Vai tad krievu cilvēkiem visas viņu cilvēktiesības jau ir atceltas???
Kāpēc vieniem drīkst,otriem nē???
Es neesmu par Putinu
Es neesmu par krieviju,neesmu ne komunists,ne to līdzskrējējs.
Esmu par to, ka nav svarīgi,kāda nācija,kāda valoda.
Visi ir vienādlīdzīgi cilvēki ....padomājiet,ko dar

Views
435
22.04.2023, 07:24
Baronkungs
Kur atrodas Amerikas valsts???

Parādiet man lūdzu kur uz planeta Zeme atrodas valsts kuru visi dēvē par Ameriku.
Cik es zinu tad ir Amerikas kontinents.
Bet kur ir Amerikas valsts???

Ir vēl tāds grupējums kuru dēvē par amerikas savienotām valstīm.Tās ir valstu sakopojums ja gadījumā kāds nezina.Bet tās nenozīmē valsts nosaukumu- amerikas valsts.
Tā ir tikai un vienīgi valstu savienība.
Nu karloviča kungs,izpaudies

Views
556
20.04.2023, 13:40
Baronkungs
Kurš ir lielāks nelietis vēsturē??ASV,vai Krievija

Kura valsts ir vairāk izdarījusi kara noziegumus prec cilvēci??
ASV,vai Krievija ???
Visur vaino krieviju, kāpēc nekur nevaino ASV??
Tad jau spēlē princips.
Vieniem drīkst
Otriem nē.
Ja man paskaidrosiet,būs tēmas turpinājums

Views
864
20.04.2023, 08:02
Urzula
Vai tevi arī satrauc nepietiekamais veselības jomas finansējums?.

...No fiskālā viedokļa naudas veselībai ir ievērojami mazāk nekā 2020., 2021. un 2022. gadā, bet uzkrātie parādi - milzīgi, cilvēkdeficīts dramatisks, birokrātija pārmērīga, Veselības ministrija neprofesionāla, pati sistēma balstīta uz dārgu ārstēšanu slimnīcā, nevis profilaksi un relatīvi pieejamu ģimenes medicīnu.
Augustā nauda beigsies laboratoriskiem izmeklējumiem, septembrī - speciālistiem un radioloģiskai izmeklēšanai, oktobrī - slimnīcām hronisku pacientu ārstēšanai, novembrī - NMPD. Tas ir optimistiskais scenārijs.
Būtiskākais rādītājs veselības aprūpē ir veselības pakalpojuma pieejamība. Jo attīstītāka un demokrātiskāka valsts, jo mazākas atšķirības pieejamībā starp turīgo un mazturīgo, veco un jauno, slimo un veselo, centrā vai perifērijā dzīvojošo.
Vai tas ved uz izmiršanu?

Views
1664
18.04.2023, 20:46
pareizais
....par pensionēšanās vecuma celšanu –

...""Politiķu aizsāktā diskusija par iespējamo pensionēšanās vecuma paaugstināšanu radījusi gan viļņošanos sabiedrībā, gan apstiprinājumu no ekspertiem – pašreizējā demogrāfiskā situācija neļauj atslābināties un neko nedarīt. Latvijā strādājošo skaits samazinās, un viņiem ar katru gadu būs arvien grūtāk uzturēt pensionārus, nemazinot pensiju apmēru. Savukārt Latvijas Televīzijas aptaujātie strādājošie par pensionēšanās vecuma celšanu lielākoties negrib pat dzirdēt.""
Vai tiešām domājat , ka tas ir normāli celt vēl, ja tagad jau cilvēki izdzīti kā vergi, sabeigtām veselībām? Vai lai strādā līdz uz skuju taku-nebūs pensijas jāmaksā?

Views
1624
18.04.2023, 12:52
Eeeeeeeeee
Kā?

Labu vakaru! Kā ta tā. Sasit puis vien pārventelē diens laika un visi iet garam? Neviens nepalīdzam? Cuivēk mīļumajie, kas jumiš kait?!

Views
790
13.04.2023, 12:04
Pēdējās komentētās

Tur nolikt muņikus un neļaut taisit kreisos ir lielaks stulbums, …

Pirms 3 stundām

Par tādu lietu kā kompostēšana neesat dzirdējusi?

Pirms 5 stundām

VLK, tas izvešanas sadalījums pa zonām, kas redzams iepakojuma iz…

Pirms 7 stundām