Vai tiešām jāsāk šaut un slaktēt?
Iedomājies situāciju - ir jauka, pavasarīga svētdienas pēcpusdiena, saulīte spīd, putniņi čivina, tu mājās atpūties, lēnā garā dari savas lietas, bīdi savas fiškas, logs atvērts vēdināšanā, lai smadzenei neaptrūkstas skābekļa.
Te pēkšņi - BABAH - kā sniegs uz galvas ar āmuru pa pieri - kaut kas sāk BAUROT aizkauta vepra tonī, dunēšana, bļaušana, ārdīšanās, nemieri un pārdzīvojumi, asaras un asinis.
Teiksiet - ko, karš sākās?
Atbildēšu - nē, tie tikai jampampiņi - futbola fani! :)
Un tā katrā - atkārtošu - KATRĀ nedēļas nogalē, siltajā gada periodā. Darba dienās streso darbā, brīvdienās arī mājās nav miera. Kā lai cilvēks saglabā garīgo veselību neapcerot dažādas futbola fanu fiziskas iespaidošanas metodes?

Komentāri (48)
Cik tad ir to māju spēļu Fk Ventspils...un tad varētu padomāt ka visu brīvdienu viņi tur spēlē un sanākušie skaļi viņus atbalsta....galīgi muļķīgs posts
Cienītais,Jūs ko? Nu šis teksts ir galīgi nevietā : "Slikti vecāki tad. Es ar saviem pēctečiem tādu neandertāļu mežoņu pasākumu, par kādu ir uztaisīts futbols, neapmeklēju."... Futbolu spēlē cilvēki,DZĪVI cilvēki, kuri ar to pelna naudu lai pabarotu savas ģimenes... Un mammas ar bērniem, visticamāk, iet atbalstīt savus vīrus un mazie savu tēti...tiešām Ventspilnieki Jūs jūkat prātā aiz bezdarbības, ka sākat piekasīties jau fiziskām aktivitātēm ? krustmateflorence-Būtu priecājusies, ka jaunatne spēlē bumbu pa sētām , nevis klaiņo pa ielām un lieto narkotikas!!! cik jūs visi esat degradēti un pasīvi ļautiņi,pilnīgi kauns paliek ...
Tev,Kurzeniek kremlin,uzvaras prieks būs 9 maijā.Neaizmirsti tik ap galvu apsiet Georga lenti,lai visi redz to ,,varoni,,.
Kristietim Kurzemniekam ir elks-futbols
----
Smieklīgi pateici :) Futbols kā vaļasprieks ir viena laba lieta.
Adrenalīns, emocijas, galvenais - uzvaras prieks!!!
Kā tur bija jāšauj? Tad vāc nost sāvus komunistus un būs miers mājās!
yolo.tu tā kaciniens,ka jādomā ka tev pavasara nieze sakusies.Uz mani neceri,es neesmu zilais.
Gribat galējību?Tas vai tā,kurš te ieteica pārvākties dzīvot citur,viņu tik tiešām vajadzētu nometināt citur,tas ir tur,kur cilvēki necenšas skaļi runāt,un visādi citādi uzvedas klusu.Tāda ir mana pārliecība.
Laikam paši, ,,gudrenieki,, ,neesat dzīvojuši nenormālā,regulārā idiotu radītā troksnī.
Es zin,ko tur ir vaidziks.Tur vaidzet Maschinengewehr-34,vislabak dius.Le varet pļaut ar Krust ugun.
Bet iekš man muiž tād neir.Un es nav zinat,kur tād var dabut.Tamdēļ viss to liet palikt tig teorētisk,le zinat.
Negribu nevienu klusuma mīļotāju apvainot,bet mans viedoklis ir...Ja dzīvo blakus stadionam,tad zināmos laikos ar klusumu vari nerēķināties,un tas ir tikai normāli,ka cilvēki skaļi atbalsta savu komandu,tā notiek šeit un vēl skaļāk citur pasaulē.Ar to ir jārēķinās,..nevar no stadiona nākt kapa klusums..arī dzīvojot blakus dzelsceļam,klusums nebūs,pašsaprotami!
Šausmas! Kristietim Kurzemniekam ir elks-futbols! !