Otrajā Valentīndienas skrējienā pilsētas ielās devās 50 skrējēji no Ventspils un Kuldīgas, kuriem šoreiz nebija jācīnās ar lielu salu, bet ar krietnu puteni gan.

Pirmajā Ventspils Maratona kluba organizētajā skrējienā laukā valdīja 15 grādu sals, bet šoreiz termometra stabiņš bija noslīdējis vien līdz -1, toties sniegs... Pēcpusdienā sācies, putenis līdz vakaram tikai pieņēmās spēkā, tāpēc šoreiz skrējējiem bija jālīkumo kupenām un brīžiem jāskrien līdz potītēm sniegā.

«Bija jau kāds, kurš atpalika, bet apmaldīties neviens neapmaldījās gan. Ir ļoti labi, ka cilvēki atkal nenobijās, bet ieradās uz skrējienu, jo citādāk, par ko tad runātu šodien,» kā allaž optimistiski un pozitīvi noskaņots viens no skrējiena organizatoriem Andris Valerts.

Maratona klubs ar draugiem turpināja Valentīndienas pasākumu Mazajā peldbaseinā un pirtī, kas bija ļoti patīkami pēc „putinošā” skrējiena. Notika arī kūku konkurss, jo kāda Valentīndiena bez kūkām! Konkursam bija sagatavotas piecas kūkas – biezpiena pīrāgs ar blendētām zemenēm, kliņģeris sirds formā ar pasakainu glazūru, kārtainās mīklas ābolu kūciņas, šokolādes sirds kūka un siera kūka ar persikiem.

Visas kūkas tika sagatavotas skrējēju stilā (mazāk cukura, mazāk tauku biezpienā, vairāk augļu utt.), bet galveno balvu žūrija nolēma piešķirt izsmalcinātajai siera kūkai, ko izcepa Rita Šteinberga. Arī pārējie pavāri saņēma atbalstītāju balviņas! 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: