11. uzvaru 17 mačos Baltijas Basketbola līgā guvuši "Ventspils" basketbolisti, kuri savā laukumā tika galā ar "Juventus" vienību - 84:71. "Ventspils" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Džamārs Jangs.

Spēlēs sākums ventspilniekiem izdevās smagnējs. Punktus neizdevās gūt trīsarpus minūtes, bet leiši tobrīd paši bija guvuši tikai sešus punktus – 0:6. "Ventspils" pamodās un atbildēja ar 7-0 izrāvienu. Pirmās ceturtdaļas turpinājumā kurzemnieki uzbrukumā spēlēja precīzāk un pēc 10 minūtēm bija vadībā ar 21:17.

Otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieki veica vēl dažus graujošus izrāvienus, kā rezultātā pamatīgi atrāvās no "Juventus" basketbolistiem, kuri vislabāk uzbrukuma no groza apakšas. Dodoties lielajā atpūtā, "Ventspilij" komfortabls 15 punktu handikaps – 43:28.

"Ventspils" trešajā ceturtdaļā atrāvās vēl vairāk, taču tad mājinieku uzbrukums iesprūda. "Juventus" tuvojās un pusotru minūti pirms cīņas beigām tika zem 10 punktiem – 77:68. Taču laika, lai izbēgtu no zaudējuma, viesiem bija par maz. "Ventspils" šoreiz lielu pārsvaru no rokām neizlaida un uzvarēja ar 84:71.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Džamārs Jangs, kurš iemeta visus trīs tālmetienus, visus piecus "sodiņus", bet divpunktu metienos Jangam 5/11.

"Ventspils" ar 11-6 bilanci pakāpusies uz 3. vietu turnīra tabulā. BBL līdere ar 11 uzvarām un septiņiem zaudējumiem ir "Kalev/Cramo", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: