Noslēgusies trešā Kurzemes telpu futbola līgas sezona, un pirmo reizi kļuva par turnīra Ventspils Augstskolas komanda, deviņos mačos izcīnot 19 punktus.

Šogad turnīrā piedalījās septiņas komandas – Ventspils Augstskola, FK Nīca, Talsi / FK Laidze, Grobiņas SC, Saldus SS, FC Nikers un FK Bandava / Priekule. Sākotnēji tās izspēlēja turnīru, tiekoties katra ar katru vienu reizi, bet pēc tam četras labākās komandas, ņemot līdzi pirmā posma punktus, spēlēja savā starpā vēlreiz, noskaidrojot čempionus.

Pirmo posmu VeA komanda nospēlēja ļoti pārliecinoši, uzvarot piecās spēlēs un vienā nospēlējot neizšķirti, bet otrajā trīs mačos sanāca uzvarēt tikai reizi, taču ar to pietika, lai ventspilnieki kļūtu par čempioniem, apsteidzot otrās vietas ieguvējus FK Nīca par diviem punktiem.

Vietu sadalījums turnīrā:

  1. Ventspils Augstskola

  2. FK Nīca

  3. FC Nikers

  4. Talsi / FK Laidze

  5. Grobiņas SC

  6. Saldus SS

  7. FK Bandava / Priekule

VeA komanda kļuva par rezultatīvāko turnīrā, gūstot kopā 46 vārtus, bet tās uzbrucējs Aleksandrs Novožilovs ar 13 gūtajiem vārtiem kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

VeA komandas sastāvā spēlēja: Sergejs Zikovs, Toms Rubezis, Staņislavs Šatins, Aleksandrs Novožilovs, Ivans Jeļica, Eduards Tīdenbergs, Jurijs Sergējevs, Arturs Moros, Vitālijs Petkēvičs, Deniss Kviesis, Pēteris Pitāns un Dmitrijs Kovaļovs.

VeA šosezon vēl spēlē Talsu novada čempionāta A līgā, kur pēc 9 aizvadītām spēlēm ar 20 punktiem atrodas pirmajā vietā 8 komandu konkurencē. Šajā turnīrā VeA komandai vēl ir atlikušas 5 spēles.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    ozols 21.03.2017, 01:42:02

    Malači !Nu Blumberg, Boitman kur palīdzīb no Jūs puses ko A ? Jūsu uzvārdi ir lielība un visss,sūd.....ļ Es Lemberg šos dauzīt no visām pusēm ,ēd naud neparko ..:) Tavējo maksāto ....viss uz entuazmmmmm ,arī kad spēlēj augstākā līgā šie iznīcināja visu ko var iznīcināt ,jautājums kāpēc ? Sūd.....bļ Boič un Blumberrrrn?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: