Treniņnometni Turcijā noslēguši FK Ventspils futbolisti, kas pēdējā pārbaudes mačā ar 1:0 apspēlēja Krievijas otrās spēcīgākās līgas klubu Neftekhimik.

Ventspilnieki šajā mačā pārbaudīja divus potenciālos jaunpienācējus un tieši vien no viņiem arī guva vienīgos vārtus. Uzbrukumu iesāka Jurijs Žigajevs, izdarot lielisku piespēli pārbaudāmajam spēlētājam, kur pēc brīža notrieca vārtsargs – pendele! Soda sitienu izpildīja Žigajevs, it kā sitot droši un pārliecinoši, taču vārtsargs aizstiepās līdz bumbai, neļaujot tai nonākt vārtos. Tomēr pie atvairītās bumbas pirmais bija ventspilnieku pārbaudāmais, raidot to vārtos.

Jāpiebilst, ka sāncenšu rindās viens no aktīvākajiem bija eksliepājnieks Vladimirs Kamešs, vairākas reizes liekot krietni pasvīsts FK Ventspils aizsardzībai. Protams, Neftekhimik centās atspēlēties, sarūpējot daudz darba Maksimam Uvarenko, kurš ar saviem pienākumiem tika galā veiksmīgi, palīdzot komandai nosargāt uzvaru.

Savukārt ventspilnieku dublieri palika sausā pret Ukrainas augstākās līgas klubu Vorskla, piedzīvojot zaudējumu 0:4.

Gatavošanos sezonai, kas startēs jau pēc divām nedēļām, ventspilnieki turpinās mājās. Pirmā jaunās sezonas spēle 15. martā notiks Ventspilī – mūsējie uzņems FC Jūrmala spēlētājus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: