Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kopj kokus – atveseļo pilsētu

Lai koki labi iekļautos pilsētas ainavā, augtu skaisti, veselīgi un nekļūtu bīstami vai traucējoši, tie regulāri jākopj. Pavasaris šim darbam ir īstais laiks.

Vēlas koncertus un zaļumballes

Novada pašvaldības organizētajā aptaujā par Popes estrādi respondenti pauduši pārliecinošu atbalstu estrādes atjaunošanas iecerei.

2.lpp. Viedoklis: „Ar un par attieksmi”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Labāk vēlu, nekā nekad. Labāk, ka beidzot sākta diskusija par Popes estrādes sakārtošanu un jācer, ka novada deputāti tai pievērsīs lielāku vērību, nekā savulaik vietējie varas turētāji pagastā un novadam būs savs Fēnikss.»

3.lpp.

Asistents – tās ir invalīda rokas un kājas

Marta sākumā noslēdzās Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības projekta Mana sociālā atbildība daļa, kas sniedza iespēju invalīdiem sajusties pilnvērtīgiem sabiedrības pārstāvjiem.

4.lpp. Sports. Zaķis – februāra vērtīgākais spēlētājs

BK Ventspils centra spēlētājs Ronalds Zaķis atzīts par Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas februāra vērtīgāko spēlētāju.

5.lpp.

Pavasarīgu koncertu plejāde

Iestājoties martam un siltākam laikam, atzīmējam 8. martu jeb Sieviešu dienu. Šogad svētkus aizvadīsim ar kuplu koncertu skaitu.

6.lpp. Ceļojums. Vieta, kur kamieļi brien pa sniegu

Kalni, stepes, tirkīzzils ūdens un kamieļi. Tās ir lietas, kas spilgti raksturo Kirgīziju. Valsti, kur agrāk gājis Zīda ceļš. Tomēr soļotāju Arni Rumbenieku šī valsts, kurā viņš treniņu nolūkos viesojies jau četras reizes, tāpat nekad nebeidz pārsteigt.

7.lpp. Intervija. Atkusnis VID ir iestājies

Par baltajiem, melnajiem un shēmotājiem – par viņu ietekmi uz Latvijas ceļu, izglītības un aprūpes kvalitāti intervija ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektori INĀRU PĒTERSONI, kura nesen viesojās Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: