Pēc neliela svētku pārtraukuma atsākusies cīņa Ventspils pilsētas basketbola čempionātā. Pirmajā šāgada spēlē savā starpā spēkiem mērojās vienības Spars 2 un Baltijas Ekspresis, un šajā duelī ļoti pārliecinošu uzvaru ar 101:48 (26:22, 31:2, 19:16, 25:8) guva Ekspreša basketbolisti.

Uzvarētāju sastāvā ļoti tuvu triple double sasniegšanai bija Jānis Zemels, kas šajā mačā izcēlās ar 20 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un deviņām atlēkušajām bumbām, kas summā viņam deva efektivitāti +32 (labākais rādītājs spēlē). Izcila spēle padevās arī Klāvam Šilbergam, kas pretinieku grozā sabēra 30 ačus, bet Dāvja Kundrata kontā 16 punktu un desmit bumbas zem groziem.

 

Savukārt Spara 2 rindās vienīgais spēlētājs, kas gūtajos punktos spēja sasniegt divciparu rādītāju, bija Roberts Rozentāls – 12 punktu. Rozentāla rēķinā arī desmit izprovocēti noteikumu pārkāpumi. Nākamās čempionāta spēles notiks 12. janvārī, kad laukumā dosies komandas Anzāģe un Debitanti, kā arī vienības Bērzi Plus un ZS Krasti/Tārgale. Pirmā spēle sāksies plkst. 14, bet otrā – plkst. 15.30.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: