Jau trešo gadu Olimpiskais centrs Ventspils saviem klientiem ar draugu palīdzību bija piepildījis dāvanu maisu, un 28. decembrī Ūdens piedzīvojumu parkā notika dāvanu izloze.

Šogad galvenajā balvā bija brauciens četrām personām un Travemindi Vācijā. Un par šīs balvas ieguvēju izlozes rezultātā kļuva Ūdens piedzīvojumu parka uzticīgā apmeklētāja Jeļena Beliķe, kura bija iegādājusies abonementu mazā baseina apmeklēšanai. Iespēju ceļojumā uz Travemindi doties ar mašīnu un nakšņot četrvietīgā kajītē ar skatu uz Baltijas jūru sarūpēja prāmju operators Stena Line. Jeļena atklāj, ka viņai laimētā balva bijis pozitīvs šoks. 13 ir Jeļenas veiksmes skaitlis, un nu to apliecinājis arī veiksmīgais 2013. gada noslēgums ar vērtīgo balvu. Jeļena ceļojumā ar prāmi plāno doties maijā, kad paliks siltāks un varēs pavadīt patīkamus brīžus arī uz kuģa klāja. Līdzi ņemšot savu vīru, meitu un mazdēlu.

 

Dāvanu maisa balvas ieguva vēl trīsdesmit četri veiksminieki. Tostarp ielūgumus divām personām no kino Rio ieguva Marina Avena, Andris Zvaigzne un Jānis Kadeģis. Dāvanu kartes Ls 10 vērtībā no teātra nama Jūras vārti saņēma Eva Garbenko, Anna Zinovjeva un Ļubova Abakumova. Dāvanu kartes Ls 13 vērtībā no restorāna Tex-Mex tika Mārim Kozlovskim, Sanitai Pļiskovai un Egnāram Mednim. Dāvanas Ls 10 vērtībā no veikalu tīkla top! ieguva Mareks Pētersons, Viktors Matveičuks un Aigars Šēniņš, bet dāvanas Ls 15 vērtībā no veikalu tīkla Douglas laimēja Sofija Bule, Dzintra Meiere un Maksims Skripaļs. Ielūgumus divām personām uz Muzikālo banku no Ventspils Kultūras centra saņēma Madara Sviķe, Tatjana Frančuk un Raivis Balodis. Sezonas abonementus no basketbola kluba Ventspils saņēma Ligita Celma, Edijs Egle un Sanita Lece. Veselu kasti ar Druvas saldējumu ieguva Velta Vīķe, Daina Sūngaile un Ļubova Samvļenoka, bet fotosesiju Jura Presņikova salonā laimēja Nataļja Abašina. Savukārt Ledus halles slidotavas ielūgumus divām personām ieguva Arina Ustinova, Vera Kravčuka un Gunārs Ķirsis. Ūdens piedzīvojumu parka ielūgumus divām personām laimējuši Aleksejs Vasiļjevs, Dagnija Kreislere un Viesturs Skolmeisters. Savukārt slēpošanas kalna Lemberga hūte ielūgumi divām personām tikuši Renatam Lačinjokam, Annai Doroņinai un Maksimam Smislovam.

 

Balvu ieguvēji savas dāvanas var saņemt Ūdens piedzīvojumu parkā pie administratorēm, Lauku ielā 5, tālrunis 26360777.

 

FOTO: Galveno balvu – braucienu četrām personām un Travemindi – laimēja Ūdens piedzīvojumu parka uzticīgā apmeklētāja Jeļena Beliķe.

 

Apskati arī citus foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: