Kārtējā Aldaris LBL čempionāta mačā BK "Ventspils" basketbolisti savā laukumā uzņems LMT Basketbola akadēmijas komandu. Ventspilnieku rēķinā ir astoņas uzvaras deviņos mačos, kamēr akadēmijas spēlētāji zaudējuši visās septiņās spēlēs.

LMT Basketbola akadēmijas komanda LBL spēcīgākajā divīzijā spēlē pieredzes un rūdījuma krāšanai, un tas neapšaubāmi ir ieguvums, kamēr ar uzvaru gūšanu jaunajiem akadēmiķiem klājas smagi. Precīzāk sakot, uzvaru nav un netrūkst arī nopietnu sagrāvju. Vidēji mačā U-18 izlases kandidāti gūst 56,6 punktus, bet sāncenšiem ļauj samest gandrīz 99. Savukārt BK "Ventspils" basketbolisti līdz šim izcēlušies ar labāko aizsardzību līgā – ielaisti 62,6 punkti vidēji mačā.

Roberta Štelmahera padotie bija uzvarējuši astoņās spēlēs pēc kārtas, bet tad nāca zaudējums pret VEF, kura varēja arī nebūt, taču pēdējā sekundē grozs atteicās ņemt pretī bumbu – 61:62. Neapšaubāmi mačā ar LMT Basketbola akadēmiju mājinieku plānos ir atgriezties uz panākumu takas. Lai arī komandas turnīra tabulā atrodas pretējos polos, nav nekādu iemeslu uzskatīt, ka spēle būs garlaicīga. Galu galā, abās vienībās spēlē jauni, azartiski spēlētāji, kas neļaus garlaikoties.

Mača sākums pulksten 17, bet BK "Ventspils" tā būs priekšpēdējā spēle savu līdzjutēju priekšā šajā gadā. Vēl 28. decembrī ventspilnieki uzņems BK "Jelgava" spēlētājus.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: