Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iepriecina daudzbērnu ģimenes

Svētku laikā pārsteiguma mirkļus piedzīvojušas vairākas Vārves pagasta daudzbērnu saimes un jo īpaši – šo ģimeņu māmiņas. Ar iniciatīvas bagātu cilvēku un pašvaldības atbalstu mammas sapucēja friziere, un ģimenes izbaudīja īpašu uzmanību un kopā būšanas prieku.

Kāpēc dzīvokļos mēdz būt auksti

Šogad laika apstākļi ir labvēlīgi centrālās siltumapgādes pakalpojumu patērētājiem – laukā decembra beigas, bet aiz loga temperatūra joprojām ir pluss grādos. Tomēr daudzi iedzīvotāji sūdzas, ka dzīvokļos ir auksti, lai gan siltuma rēķini ir lieli.

 

2.lpp. Viedoklis: «Brī-vīī-bāā!», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Manā bērnībā, kas sakrita ar padomju laikiem, par īstām Ziemassvētku brīvdienām, kuras ilgtu no Ziemassvētkiem līdz Jaunajam gadam, varēja tikai sapņot. Patiesībā, stāsti par to, ka Rietumos visiem (ne tikai skolēniem, bet arī viņu vecākiem) ir brīva nedēļa vai pat divas, likās kā neticams brīnums. Atceros, ka ar grūtībām spēju aptvert, ka tā varētu būt, ka mammai un tētim būtu bez atvaļinājuma vēl tik daudz brīvu dienu pēc kārtas – praktiski, kā vēl viens atvaļinājums!»

3.lpp.

Pilsētā būs jaunas smakas

Nepatīkamo smaku buķeti, kas nonāk dzīvojamā zonā, darbojoties ostas uzņēmumiem, drīzumā varētu papildināt jauni aromātiskie komponenti. Stivdorsabiedrība Ventall Terminal iecerējusi palielināt pārkraujamo naftas un ķīmisko kravu klāstu.

Nevar vienoties par remontdarbiem

Kad starp dzīvokļu īpašniekiem valda nesaskaņas, ir grūti sarunāt, kuri darbi būtu veicami vispirms. Puse mājas iedzīvotāju no Lidotāju ielas 18 vēlas siltināt bēniņus, bet otra puse – remontēt kāpņu telpas.

4.- 5.lpp. Gada apskats. Turpinām sasniegt jaunas virsotnes

2013. gads straujiem soļiem tuvojas izskaņai. Tas nozīmē, ka pienācis laiks atskatīties uz tajā paveikto, atzīmējot svarīgāko. Šis gads bijis ražīgs vairākās jomās. Ar kārtējām pasaules un Eiropas čempionātu godalgām iepriecinājuši mūsu sportisti, kas veiksmīgi sevi apliecinājuši arī cita mēroga sacensībās. Produktīvs šis gads bijis arī sporta infrastruktūras jomā, ienesot kārtējās jaunās vēsmas Ventspils sporta dzīvē. Tikpat neatņemama Ventspils sporta dzīves sastāvdaļa ir arī dažāda mēroga sacensības, kas mūsu pilsētā šogad bijušas pat ļoti kuplā skaitā, pulcējot cilvēkus no dažādām pasaules valstīm.

7.lpp.

Lai svētki ienāk katrā mājā

Ventas Balss darbinieki šogad nolēma arī paši veikt ziedojumus, lai Ziemassvētkos apsveiktu tos savu rakstu varoņus, par kuriem šajā gadā visvairāk pārdzīvojām un kuru gaitām līdzi sekoja arī visa sabiedrība.

Mākslas studijas gada rezumējums

Ventspils Jaunrades namā apskatāma izstāde Es gleznoju, kurā izvietoti tēlotājas mākslas studijas dalībnieku darbi.

8.lpp. Komunālā pārvalde informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: