Pēc ilgāka pārtraukuma sacensību apritē atgriezušies arī sporta skolas Spars vingrotāji, kas savu šābrīža gatavību pārbaudīja Rīgā notikušajās Dzintara līgas posma sacensībās Rudens kauss 2013.

Īpaši veiksmīgs sniegums Rudens kausā padevās Rihardam Tramam un Lorentam Vilkristam, kas izcīnīja dubultuzvaru apvienotajā jauniešujunioru vecuma grupā. Tikmēr šo pašu vecuma grupu meiteņu sacīkstēs labākā no ventspilniecēm bija Sabīne Goša, kas ieguva trešo vietu, savukārt sestajā pozīcijā finišēja Sabīne Kornijānova, bet astotajā Aleksa Blanka.

 

Ļoti plaši pārstāvēta bija zēnu jaunākā klase 1. sporta klases sacīkstēs piedalījās pat 27 vingrotāji. Šajā plašajā konkurencē ļoti labi sevi parādīt izdevās Aleksim Soopargam, kas izcīnīja augsto trešo vietu. Vēl labāko desmitniekā iekļuva Dmitrijs Semjonovs un Madis Urbāns, kas ieguva attiecīgi astoto un devīto vietu.

 

Savukārt 2. sporta klasē 24 dalībnieku konkurencē Bruno Bartkevičs izcīnīja sesto, bet Dāvids Lerhs septīto vietu. Pie vienas medaļas mūsu vingrotāji tika arī jauniešu pre-junioru konkurencē, kurā otro labāko rezultātu uzrādīja Marija Ribaļčenko. Astotajā pozīcijā mačus noslēdza Viktorija Graudiņa, bet četrpadsmitā palika Katrīna Ignace.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: