Futbola klubs Ventspils pagarinājis līgumus ar trim pamatsastāva spēlētājiem – pussargu Juriju Žigajevu un aizsargiem Kasparu Dubru un Antonu Kurakinu.

Lai gan ventspilniekus sagaida aizraujoša sezonas izskaņa, komanda jau ķērusies pie nākamās sezonas sastāva veidošanas. «Lai gan skaidrs, ka šobrīd mūs vairāk interesē Latvijas čempionāta finišs un nākamā spēle tajā, par kluba nākotni aizmirst nedrīkst. Esmu ļoti priecīgs, ka trīs Ventspils pamatsastāva futbolisti pagarināja līgumus ar mūsu klubu. Jurijam Žigajevam, Kasparam Dubram un Antonam Kurakinam, kuri aizvada lielisku sezonu, varam būt pateicīgi par uzticību klubam, un ļoti ceru, ka viņi Ventspilij palīdzēs arī nākotnē. Esmu pateicīgs kluba vadībai, kas dara visu iespējamo, lai veiksmīgi risinātu visus jautājumus, kas nāk par labu Ventspilij. Līgumu pagarināšana ar vadošajiem spēlētājiem - tā ir FK Ventspils stabilitātes pazīme un apstiprinājums tam, ka arī 2014.gadā klubu interesēs tikai paši augstākie mērķi," kluba mājas lapā izsakās komandas sporta direktors Andrejs Butriks turpināja.

 

Kreisās malas pussargs Žigajevs, kuram 14.novembrī apritēs 28 gadi, Ventspilī atgriezās 2012. gada vasarā. Pirms tam viņš pārstāvēja Polijas spēcīgākās līgas klubu Lodzas Widzew, taču nopietna savainojuma dēļ aizvadīja ļoti maz spēļu. Šosezon Latvijas izlases futbolista kontā 22 spēles un deviņi gūti vārti.

 

Tajā pašā vasarā komandai pievienojās arī centra aizsargs Dubra, kuram 20. decembrī paliks 23 gadi. Dubra pirms tam pārstāvēja Polijas pēc spēka 2.līgas komandu Polonia Bytom, bet šosezon Kaspara kontā 25 mači un četri precīzi sitieni. 23 gadus vecais kreisās malas aizsargs Kurakins no trijotnes Ventspilī ir visilgāk - divarpus sezonas. Kurakina rēķinā šogad 25 spēles un vieni vārti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: