Volejbola klubs Ventspils šosezon debitējā Nacionālās līgas sacensībās un to otrajā kārtā ticis pie pirmā panākuma, smagā piecu setu cīņā pieveicot LSPA/Ķekava komandu.

Debijas čempionātu ventspilnieki sāka ar viesošanos pie senajiem paziņām Mārupē, taču patīkams šis izbraukums nebūt nebija. VK Mārupe svinēja uzvaru trīs setos, ventspilniekiem ļaujot tikt pie 18 (divas reizes) un 24 punktiem. Arī nākamo maču VK Ventspils aizvadīja viesos, tiekoties ar LSPA/Ķekava komandu, kas sezonu bija sākusi ar diviem panākumiem.

Pirmajos divos setos ventspilnieki pārvilka treknu svītru Mārupē iesāktajam – spēlēja krietni labāk un arī uzvarēja (sāncenšiem 23 un 21 punkts). Trešā seta liktenis izšķīrās pašā tā galotnē, kurā uzvaru 25:23 izdevās izraut mājiniekiem, kas ar 25:21 bija pārāki arī nākamajā piegājienā. Arī izšķirošais sets risinājās punkts punktā, bet tā izskaņā pārāki izrādījās ventspilnieki, izcīnot uzvaru setā 18:16, bet visā mačā 3:2.

Jau šīs nedēļas nogalē VK Ventspils aizvadīs pirmo Nacionālas līgas spēli savā laukumā. Svētdien 6. vidusskolas zālē mūsējie uzņems RTU komandu (plkst. 13). Studenti sezonu uzsākuši gandrīz identiski ventspilniekiem, piedzīvojot zaudējumu 1:3 un uzvarot 3:2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: