Lietuvā norisinājās Eiropas Spēkavīru čempionāts amatieriem. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja Oskars Martužans, Edgars Andersons, Jānis Šleckus un Aivars Šmaukstelis, un visi  mūsu sportisti kopvērtējumā ierindojās labāko sešiniekā.

Sacensbās piedalījās 16 sortisti, bet labāko rezultātu no Latvijas atlētiem uzrādīja Oskars Martužans. Viņš ieguva vienādu punktu skaitu ar pirmās vietas ieguvēju, taču pretinieka uzvara vienā vingrinājumā kopvērtējumā mūsu atlētu ierindoja otrajā vietā. Trešo vietu un sen gaidīto kausu šoreiz ieguva Edgars Andersons, kuram Latvijas Spēkavīru čempionātā tas ikreiz izslīdēja no rokām. Godpilno ceturto vietu izcīnīja Aivars Šmaukstelis, bet labāko sešinieku noslēdza Jānis Šleckus.

Visi sportisti par sasniegumiem sacensībās Lietuvā ir apmierināti. Atzinīgus vārdus pēc sacensībām izsaka treneris Māris Rozentāls, kura visi trīs trenētie puiši ierindojās labāko sešiniekā. Mūsu puiši pelnījuši nelielu atpūtu, jo sezona ir bijusi gana spraiga un blīva ar daudzām sacensībām. Kāda būs nākamā sezona, cik spēcīgi būs kļuvuši mūsu puiši, redzēsim nākamajā spēkavīru sezonā.

parstipru.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: