Šodien pirmo maču savu līdzjutēju priekšā aizvadīs BK Ventspils basketbolisti, kuriem pretī stāsies BK Jēkabpils spēlētāji. Mača sākums pulksten 17.

Aldaris Latvijas Basketbola līgas 23. sezonu BK Ventspils sāka ar iespaidīgu uzvaru, viesos neatstājot nekādas cerības "Turības" basketbolistiem - 96:57. Ar 16 punktiem rezultatīvākais bija Lorenco Viljams, bet pie punktiem tika visi mačam pieteiktie basketbolisti.

Jēkabpilieši sezonu uzsāka svaigi izremontētā zālē un pilnu tribīņu priekšā, pārliecinoši pieveicot Barons kvartāls komandu 75:56. Lielisku maču aizvadīja abi jēkabpiliešu leģionāri – uzbrucējs Trojs Bārniss izcēlās ar 22 punktiem septiņām atlēkušajām bumbām, aizsargs Kamerons Randerss sameta 18, savāca septiņas atlēkušās bumbas un piecas reizes piespēlēja. Veiksmīgs mačs bija arī komandai kopumā, tā apliecinot, ka vasarā labi pastrādāts pie sastāva komplektācijas.

Jēkabpilij klāt nākuši uzreiz trīs garā gala spēlētāji, turklāt visi ar pieredzi – Kaspars Cipruss, Pāvels Veselovs, Jānis Pozņaks. Viss trio arī atzīmējās ar produktīvām darbībām (kopā 19 atlēkušās bumbas, 24 punkti, 2 bloķēti metieni). Savukārt ārējo līniju pastiprinājis Mārtiņš Kravčenko. Sastāvs un komandas rādītā spēlē pirmajā mačā ļauj prognozēt, ka sestdien Ventspilī gaidāma aizraujoša cīņā. Galu galā, pirmais mačs savu līdzjutēju priekšā vienmēr ir īpašs.

Spēle, kā jau ierasts brīvdienās, sāksies pulksten 17, bet pēc tās – ap pulksten 20 – restorānā TexMex paredzēta spēlētāju un treneru tikšanās ar līdzjutējiem.

Pirms sezonas sākuma ventasbalss.lv aicināja vairākus kluba pārstāvjus - spēlētāju, valdes priekšsēdētāju un fanu - uz sarunu un ar to var iepazīties portāla sadaļā Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: