FK Ventspils futbolisti, viesos pieveicot Ilūkstes NSS komandu, iekļuvuši Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Ventspilniekiem šajā mačā bija jāiztiek bez izlasē iesauktajiem Jurija Žigajeva un Oļega Timofejeva, kā arī Eduarda Suhanova un Ahmeda Abdulataofika, kuri vēl nav atguvušies pēc savainojumiem. Iespēja izkustēties vārtos oficiālā mačā šoreiz bija dota Vitālijam Meļņičenko, kurš ar saviem pienākumiem tika galā lieliski. Jau spēles 25. minūtē ventspilnieki palika mazākumā, jo tiesnesis Vitālija Smirnova darbībās saskatīja pēdējās cerības soda pazīmes un piešķīra sarkano kartīti. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrajā pie teikšanas ķērās Daniils Turkovs.

Jau puslaika otrajā minūtē Turkovs atklāja rezultātu, 67. minūtē soda laukumā tika notriekts Vadims Jančuks, bet 11. metra soda sitienu realizēja tieši Turkovs. Hettriku Turkovs noformēja 87.minūtē – 3:0, FK Ventspils komanda nodrošināja vietu Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Vēl viens nozīmīgs notiks mačā bija Federiko Martinesa atgriešanās laukumā, urugvajietis 87. minūtē devās laukumā Vadima Jančuka vietā.

Kausa izcīņas ceturtdaļfinālā iekļuva arī Skonto, Liepājas metalurgs, Rīgas un Daugavpils Daugavas, FC Jūrmala, FK Jelgava un FB Gulbene.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: