No 7. augusta līdz 24. augustam Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs treniņnometnē uzturas Krievijas sieviešu volejbola komanda „Jeņiseja” («Енисей») no Krasnojarskas.

Komandas treiņnometne 19 personu sastāvā notiek galvenā trenera Igora Kiseļova vadībā. Treniņi sportistēm notiek divas reizes dienā, izmantota tiek gan basketbola halles spēļu zāle, gan stadions, gan atlētikas zāle un saunas. Kā pastāstīja treiņnometnes vadītājs Kiseļovs, volejbolistēm Ventspilī ļoti patīk, sportistes ir apmierinātas ar sniegto pakalpojumu kvalitāti un priecājas par sakārtoto pilsētvidi, jūru, kā arī apskates un atpūtas objektiem. Ventspili kā treiņnometnes vietu komanda izvēlējusies pirmo reizi pēc kolēģu – Krievijas basketbola kluba „Jeņiseja”, ieteikuma. Tuvākās sacensības, kurām komanda gatavojas, ir Sibīrijas un Tālo Austrumu kausa izcīņa, kas norisināsies septembrī, kā arī Krievijas čempionāts un kausa izcīņa.

 

Savukārt no 15. augusta līdz 30. augustam Olimpiskajā centrā treiņnometnē uzturēsies arī Krievijas sieviešu basketbola komanda „Jeņiseja” 17 personu sastāvā. Šī komanda Ventspilī treiņnometnes jau aizvadījusi vairākkārt un labprāt šeit atgriežas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: