Trešdien, 17. aprīlī, no 17.30 līdz 19.00 Gāliņciema bibliotēkā norisināsies jau septītā Ventspils jauno iedzīvotāju tikšanās.

Livin Ventspils un Ventspils bibliotēka aicina jaunos pilsētas iedzīvotājus piedalīties izglītojošā un aizraujošā pasākumā “Dialektu dārgumi Ventspilī un apkaimē”, lai iepazītos ar Latvijas bagātīgo dialektu un izlokšņu kultūru, īpašu uzmanību veltot tieši Ventspils un tās apkārtnes valodas īpatnībām. Pasākumā varēs uzzināt un diskutēt par dialektu rašanās vēsturi un to lomu mūsdienu sabiedrībā.

Gaidāmas arī praktiskas un jautras aktivitātes, piemēram, “Ventiņ domino” spēle, kā arī iespēja klausīties un runāt ventiņmēlē.

Pasākums ir bez maksas, taču sakarā ar ierobežoto vietu skaitu interesenti aicināti pieteikties, aizpildot pieteikšanās anketu ŠEIT!

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties, zvanot pa tālruni 25484825 vai rakstot: livin@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

    Nu,un kād jēg?Dome,ka vīņ sāks māctes ventiņ mēl?Tagads tokš ne autobuse,ne bodes,nekur vais nedzierd,ka joune mācet rūnt pa ventnisk...Bendārze sīke,kas vel kauč ko māk, top pārskolot,rune ka no grāmat,nau vais tā,ka vizmaz ōmamm va ōpaps emāct...
    Un va tas mazes krups no Jēkabštat pa šiem gadem kouč vien teikam emācjes ventnisk?Nē tokš.

  • 0
    Gārfilds Pirms 2 nedēļām

    Pilsētai naudas nav, bet tādam nevajadzīgam sūdam naudu paslauka miskastē. Tad jau nauda ir.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: