Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bažas par Usmas ezeru

Cilvēka darbības ietekme uz dabas procesiem ir redzama visapkārt. Tā ir par iemeslu arī tam, ka paaugstinājies Usmas ezera ūdens līmenis, kas ilgtermiņā var radīt negatīvas sekas.

Ierobežojo kravas transportu

Pavasarīgie laikapstākļi agrāk nekā citus gadus atkausējuši ceļu grants segumu. Nevienmērīgā sasaluma kušana un seguma virspusē sakrājies mitrums ievērojami samazina ceļa nestspēju, tāpēc ceļu uzturētāji ievieš satiksmes ierobežojumus kravas transportam.

2.lpp. Viedoklis: „Kādam tiks”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Valdība atbalstījusi Labklājības ministrijas rosināto šī gada pensiju indeksāciju pēc jaunās formulas. Tas nozīmē indeksēt visas pensijas, ņemot vērā faktisko patēriņa cenu indeksu un 25% no apdrošināšanas iemaksu algas indeksa. Turklāt paredzēts indeksēt nevis visu pensiju, bet visiem vienādu summu. Ministrija uzskata, ka tie varētu būt 285 eiro jeb 200 lati.»

3.lpp.

Nosvin atdzimšanas 20 gadu jubileju

Pagājušajā sestdienā Ugāles tautas nama logos līdz vēlai naktij dega gaisma, bija sanākuši cilvēki, skanēja mūzika, visas tuvumā esošās stāvvietas bija mašīnu aizpildītas. Tajā dienā ap 120 viesu bija ieradušies, lai sveiktu AA Ventspils grupu Vindava 20 gadu jubilejā.

4.lpp. Intervija. Puisis ar zelta līmeni pašizaugsmē

6. vidusskolas 12. klases skolēns KRISTAPS SMILTNIEKS par profesijas izvēli nešaubās. To, ka viņa dzīve būs saistīta ar armiju, jaunietis zina jau kopš 9. klases. Sevi viņš rūdījis, iesaistoties starptautiskā jauniešu pašizaugsmes programmā Award, kur sasniedzis zelta līmeni.

5.lpp. Teātra nama “Jūras vārti” skatuve

6.lpp. Sports. BK Ventspils noslēdz Eirokausu sezonu

Cīņu FIBA Izaicinājuma kausā noslēguši BK Ventspils basketbolisti, tāpat kā pērn apstājoties Last 16 jeb grupu turnīru otrajā kārtā un paliekot soli no izslēgšanas mačiem.

Kērlinga čempionātā sadalīti četrinieki

Ventspils pilsētas 12. atklātajā kērlinga čempionātā noslēgušās pamatturnīra spēles. Pēc tām kļuvis skaidrs, ka šosezon cīņu par turnīra medaļām turpinās komandas Ventspils novads, Pērles, Ice Storm un Quattro.

Vīri spēlēja galda hokeju

Aizvadīts kārtējais Ventspils Galda hokeja kluba organizētais pasākums vīriem, kam jau pāri 30. Šoreiz pie galdiem stājās rekordliels skaits dalībnieku.

 

7.lpp.

Ventspilnieki juku laikos

Reklāma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: