Pie otrās uzvaras, turklāt pēc kārtas, Olimpiskā centra Ventspils atklātajā hokeja čempionātā tikuši Kuldīgas hokejisti, kas ar 7:3 apspēlēja Rodeo.

Ar trīs vārtu guvumiem kuldīdznieku rindās atzīmējās Kaspars Rudzītis, divi precīzi metieni padevās Kristeram Bergmanim, bet pa reizei vārtsargu pārspēja gan Mārtiņš Peterlevics, gan Artis Kalniņš. Tikmēr motobraucējiem ar vārtu guvumiem pierakstījās Edijs Vaitkuss, Renārs Vaitkuss un Tomašs Saušs.

Vēl vienā regulārā čempionāta mačā Dundaga pēcspēles metienos ar 3:2 guva uzvaru pār Kureksu. Dundagas rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Edgars Gricinskis, Mārtiņš Rutkis un Juris Lasmanis, bet zaudētājiem – Rolands Frīdenbergs un Renārs Namiķis.

Jāpiebilst, ka čempionātu acīmredzot pabeigs vien piecas komandas, jo VNHK paziņojis par izstāšanos no turnīra. Jau ziņots, ka novadniekiem par nolikumam pārkāpšanu tika ieskaitīts zaudējums mačā pret Dundagu, ko VNHK uzskatīja par neplnītu. Tā kā čempionāta organizatorus par savu pateisību pārliecināt neizdevās, VNHK nolēma turnīrā vairs nepiedalīties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: