Šodien Ventspils pilsētas domes sēdes laikā notiks konkursa „Skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējums „Ziemassvētki 2013”” uzvarētāju apbalvošana.

Konkurss norisinājās šī gada decembrī un tajā tika vērtēti 18 dažādi Ziemassvētku un Jaunā gada dekorējuma noformējumi. 10 noformējumi tika pieteikti vērtēšanai iepriekš, bet 8 svētku noformējuma objektus izvēlējās pati žūrija atbilstoši konkursa nolikumā noteiktajam.

Žūrija tās priekšsēdētāja Didža Ošenieka vadībā apsekoja visus konkursam pieteiktos svētku noformējumus un nolēma pirmo vietu piešķirt SIA „Stalkers K” par „Kino Rio” Pils ielā 28 skatlogu noformējumu. Otra vieta piešķirta SIA „Klīnika Zinta” Lielā Dzirnavu ielā 18 par fasādes noformējumu, bet trešā - Ingai Klēģerei par privātmājas un tai pieguļošās teritorijas Brocēnu ielā 11 dekorējumu.

Kopumā žūrija pozitīvi novērtēja visu pieteikto svētku dekorējumu piedāvājumus, vienlaicīgi izsakot cerību, ka nākamajā gadā skatlogu, ēku fasāžu un to priekšlaukumu noformējuma konkursā tiks pieteikts lielāks skaits svētku noformējumu, kuru kvalitāte, izdoma un oriģinalitāte vairos pilsētas svētku dekorējumu kopumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: