Pateicoties izcilajiem sasniegumiem darbojoties projektā „Eiropiešu Digitālo Prasmju Veicināšana” (SEED), Ventspils Digitālais centrs piedalīsies starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) konferencē Viļņā „ICT 2013”.

Konference norisināsies šī gada 6.-8. novembrī un Ventspils Digitālais centrs tajā piedalīsies kā SEED projekta oficiālais pārstāvis. Konference ir nozīmīgs pasākums IKT jomas pārstāvjiem. To organizē Eiropas Komisija sadarbībā ar Lietuvas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē un tajā piedalīsies vairāk kā 4000 zinātnieku, uzņēmēju, jauniešu, IKT jomas un valdības pārstāvju. Norisināsies arī konference, izstāde, sesijas, forumi un dažādas citas aktivitātes.

 

Ventspils Digitālais centrs realizē projektu SEED jau kopš 2012. gada 1. janvāra. Tā ietvaros Ventspils pilsētā uz informatīvajiem ekrāniem tiek atspoguļota iedzīvotājiem saistoša publiskā sektora informācija. Kopā projektā piedalās 12 partneri no tādām valstīm kā Spānija, Bulgārija, Kipra, Čehija, Rumānija un Horvātija.

 

Projekts ilgs līdz 2014. gada 30. jūnijam un tiek īstenots Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju politikas atbalsta programmas (ICT PSP) ietvaros ar Eiropas Komisijas finansiālo atbalstu.

 

Sīkāk ar projekta norisi iespējams iepazīties mājas lapā www.seed-project.eu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: