Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" (VNĪ) apzinājis vēja nodarītos postījumus tā pārvaldībā esošajām mājām, secinot, ka vairāk ēkas cietušas Ventas kreisajā krastā.

Dažāda veida bojājumi kopumā nodarīti turpat 30 daudzdzīvokļu dzīvojamajām mājām. Septiņām mājām stiprais vējš norāvis apšuvumu balkoniem, kopumā 17. Vairākām mājām norautas jumta lūkas un kores, kā arī vietām norauts parapeta skārds. Trīs mājām norautas notekrenes. Starp bojājumiem ir arī salauztas kāpņu telpu durvis, nogāzts žogs, norauts laternas kupols. Tomēr, neskatoties uz to, ka vējš brāzmās pat sasniedza 34 m/s, citi būtiski bojājumi VNĪ mājām nav konstatēti. Visvairāk mājas cietušas Ventas kreisajā krastā.

 

Tuvākajā laikā tiks veikts aprēķins par vētras radītajiem zaudējumiem. Iesniegums par bojājumiem ir iesniegts apdrošinātājiem.

 

Jautājumu gadījumā vai saistībā ar vētras radītiem bojājumiem iedzīvotāji var sazināties ar VNĪ Ekspluatācijas daļu, zvanot pa tālr. 63629553, 63622588 vai 63663338 (Pārventa), vai vēršoties personīgi Užavas ielā 8.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: