Šodien, 31. oktobrī, no plkst. 18.00 līdz 22.00 Kurzemes Democentrs aicina visus Ventspils bērnus, jauniešus un pieaugušos apmeklēt interaktīvās izstādes „Kas ir mūzika” sezonas noslēguma pasākumu Ventspils Biznesa Centra telpās, Ostas ielā 23, promenādē.

Pasākums norisināsies Helovīna jeb visu svēto dienas noskaņās. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

 

Iestājoties tumsai, visiem ventspilniekiem būs iespēja izzināt interaktīvo izstādi „Kas ir mūzika”, savukārt bērniem un jauniešiem tiks organizētas trīs dažādas radošās darbnīcas, kā arī pasākumā būs iespējams sadraudzēties ar Kurzemes Democentra mošķīšiem. Paši mazākie dalībnieki varēs uztaisīt savu mazo briesmonīti flaberi, ko pēc aktivitātes varēs ņemt līdzi uz mājām. Jauniešiem būs aizraujoši izveidot pašiem savus vēja ģeneratoru spārnus un izmērīt to radīto strāvas stiprumu, pētīt fizikālās sakarības, ko saskatīja Tomass Edisons, izgudrojot kvēlspuldzi, kā arī saslēgt elektrisko ķēdi un noskaidrot, kā un kāpēc elektrību spēj saražot ābols.

 

Lai pasākuma dienu padarītu krāsaināku un interesantāku, visi aicināti ierasties maskās. Arī Kurzemes Democentra komanda pārtaps par raganām, burvjiem, spokiem, velniem, kas ikvienu jautri izklaidēs.

 

Vakara gaitā tiks noskaidrots arī spocīgākā tērpa īpašnieks un, protams, neiztiks bez Helovīna ierastā garduma - konfektēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: