Ventspils pilsētas dome Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir apstiprinājusi izmaiņas Pašvaldības SIA „Ventspils siltums” valdes sastāvā.

Lai pilnveidotu Pašvaldības SIA „Ventspils siltums” vadības funkcijas, tika veikti grozījumi Pašvaldības SIA „Ventspils siltums” statūtos, kas saistīti ar valdes locekļu skaita palielināšanu, izveidojot kapitālsabiedrības valdi trīs valdes locekļu sastāvā līdzšinējā viena valdes priekšsēdētāja vietā.

 

Nolūkā nodrošināt pilnvērtīgu un kvalitatīvu jaunizveidotās valdes darbu, tika veikta divu jauno valdes locekļu amatu kandidātu atlase un izvērtēšana. Ventspils pilsētas domes atbildīgās struktūrvienības izskatīja Ventspils pilsētas domes Personāla nodaļas CV datu bāzē saņemtos pieteikumus, kā arī izvērtēja Ventspils pilsētas pašvaldībā nodarbināto cilvēkresursu atbilstību iepriekš minētajiem amatiem. Personāla atlases procesa gaitā tika vērtēta iespējamo kandidātu izglītība un profesionālā pieredze, kā arī apzināti kapitālsabiedrības valdes locekļu amatu kandidātu redzējumi attiecībā uz Pašvaldības SIA „Ventspils siltums” saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu, kā arī veiktas pārrunas ar kandidātiem.

 

Par atbilstošākajiem kandidātiem Pašvaldības SIA „Ventspils siltums” valdes locekļu amatiem tika atzīti Inta Komisare un Atis Mertens.

 

Inta Komisare ir ieguvusi maģistra grādu Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātē studiju programmā „Uzņēmējdarbības vadība” un ieguvusi profesionālo pieredzi pašvaldības kapitālsabiedrības saimnieciskās darbības vadībā Pašvaldības SIA „ŪDEKA” valdes locekļa amatā, kā arī nozīmīgu finanšu jautājumu koordinēšanas un risināšanas pieredzi vairāk nekā septiņpadsmit gadu garumā, strādājot vadošos amatos, tostarp kā Ventspils pilsētas domes izpilddirektora 1. vietnieks.

 

Savukārt Atis Mertens ir ieguvis bakalaura grādu Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē un šobrīd studē Rīgas Biznesa skolas maģistrantūrā, kā arī ieguvis profesionālo pieredzi juridiskajā jomā vairāk kā deviņu gadu garumā, strādājot par juristu advokātu birojā, bankās un privātajā kapitālsabiedrībā, kuras darbības nozares ir projektēšana, ražošana, būvuzņēmējdarbība, tirdzniecība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: