11. novembrī plkst. 19.00 Olga Dreģe ar Latvijas labāko teātru aktieriem ielūdz uz savas 75 gadu jubilejas koncertuzvedumu.

Par koncertēšanu, jubileju un nezūdošās enerģijas noslēpumu stāsta Olga Dreģe.

Visa vasara pavadīta koncertējot, vai maz sanāca kārtīgi atzīmēt apaļo jubileju?

– Jau īstajā dienā, 1. martā, kad iznāca man veltītā Irēnas Lagzdiņas grāmata, mana ģimene bija klāt, un tie man bija vislielākie svētki. Arī koncertos tiku apbērta ar dažnedažādākajām dāvanām – puķu kalni un daudz mīlestības. Liela dāvana ir arī restorāns par godu Vella kalpiem.

 

Šogad apaļa jubileja ir ne tikai jums, bet arī aktieriem Leonam Krivānam un Jurim Strengam, kuri arī piedalās šajā koncertuzvedumā. Koncerti aizvadīti tādā svinīgā zīmē.

– Svinam gada garumā, viss paiet tādā jubilejas vilnī. Sievietes laikam to vecumu nes drosmīgāk, bet jūtos fantastiski. Jūtos skatītāju mīlēta un auklēta, tas ir brīnišķīgi – atrasties uz skatuves un dalīties ar skatītājiem savos svētkos.

 

Lomas gandrīz visās labākajās latviešu filmās, vairāk nekā simt teātra lomu, tagad seriāls UgunsGrēks un vēl koncertprogramma. Kas ir nezūdošās enerģijas noslēpums?

– Darba mīlestība un pareizās profesijas izvēle. Droši vien arī vecāku ielikta pateicība un pēckara rūdījums. Laikam jāpasakās arī par labo veselību. Ir dzirdēts, ka esmu kā meteorīts ar spožu asti, kas pārlaižas un visus cenšas aizraut līdzi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: