Tūrisma sezona ir noslēgusies, un Ventspils Piejūras kempings var lepoties ar ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu – apmeklētāju skaits salīdzinājumā ar 2012. gadu ir palielinājies par 47%.

Jāpiebilst, ka viesi kempingā uzturējušies vidēji 2 diennaktis.

Piejūras kempingā tiek piedāvāta gan nakšņošana labiekārtotās mājiņās, gan arī iespēja iznomāt telšu un treileru vietas. Priecē, ka arī pašmāju tūristi sākuši daudz aktīvāk kā pērn izmantot Ventspils Piejūras kempinga piedāvājumu, kas nozīmē, ka ne tikai tūristi no citām valstīm, bet arī Latvijas iedzīvotāji novērtē Ventspils pilsētas piedāvājumu – krāšņo un sakopto pilsētvidi, labiekārtoto pludmali, sporta, atpūtas un izklaides iespējas. Visaktīvāk Ventspils Piejūras kempinga pakalpojumus šogad izmantojuši viesi no Latvijas, tad seko viesi no Lietuvas, Vācijas, Igaunijas, Somijas, Nīderlandes u.c.

Piejūras kempingā ik gadu tiek veikti kādi uzlabojumi, lai viesiem būtu pēc iespējas ērtāka un patīkamāka atpūta. Šogad, gatavojoties vasaras sezonai, tika veikti uzlabojumi lielajā servisa ēkā, veikti kapitālremonti kempinga mājiņās un mazajā pirtī, izveidots elektroenerģijas pieslēgums telšu laukumā un izbūvēts jauns gājēju celiņš. Bērnu rotaļu laukums tika papildināts ar jauniem elementiem, tāpat viesi novērtē un aktīvi izmanto velonomas pakalpojumus un vasaras sezonas kafejnīcu.

Arī rudens/ziemas sezonā Ventspils Piejūras kempings laipni gaida apmeklētājus – mājiņās ir ierīkota apkure, tāpēc tajās ērti un mājīgi ir arī aukstajā laikā.

Visvairāk kempinga darbiniekus priecē, ka viesi atgriežas, piemēram, šogad Nīderlandes treileru grupa 22 dalībnieku sastāvā apmetās kempingā, uzsākot un pabeidzot tūri pa Baltijas valstīm, viesis no Zviedrijas ar telti no maija sākuma jau trešo reizi viesojas kempingā. Ir viesi, kas aizbraucot vēlās rezervēt vietas jau nākamajai sezonai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: