Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Darbi uz tilta jau sākušies

Kopš sestdienas ir slēgta kustība uz Ventas tilta, kur jau ir sākušies vecā slēgmehānisma demontēšanas darbi un jaunā mehānisma uzstādīšana. Tagad uz tilta saimnieko AS SZMA-V darbinieki un speciālisti, kuri trīs gadu laikā, kamēr tiek ekspluatēts paceļamais tilts, jau pierādījuši savu augsto kompetences līmeni, apkalpojot tā sarežģītos mehānismus.

Sētniekiem darba pilnas rokas

Lai uzturētu kārtību un tīrību, katru dienu pilsētas ielās iziet ap 60 sētnieku, kuru darbavieta ir Labiekārtošanas kombināts.

2.lpp. Viedoklis: «Nesošā siena», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Dace Vašuka

«Mazie un mikrouzņēmumi veido lielāko daļu Latvijas uzņēmumu. Tiek uzskatīts, ka tie ir arī Eiropas Savienības izaugsmes pamats – ļoti nepieciešami, lai noturētu nodarbinātību. Nenovērtējama ir mazo uzņēmumu loma pilsētu, pagastu mērogā.»

3.lpp.

Siltuma lietā izsludina pārtraukumu

Ventspils tiesa uz mēnesi izsludinājusi pārtraukumu Ventspils siltuma lietā, lai vienai no apsūdzētajām veiktu tiesu medicīnisko ekspertīzi.

Nosvērti mūspuses dižākie ķirbji

Lielo ķirbju konkurss un to svēršana Ventspils tirgū kļuvusi par tradīciju, kas tirgus apmeklētāju interesi piesaista jau trešo gadu.

Problēma ar kanalizāciju pagrabā

Kanalizācijas guļvada bojājums rada problēmas Kuldīgas ielas 23. nama iedzīvotājiem.

4.lpp. Darbs un nauda. Apvienoties un tuvināties patērētājam

Uz sevi vērsts, intraverts, piesardzīgs, piesaistīts tradīcijām, ar viensētas domāšanu, bez īpašām ambīcijām biznesā – tāds ir vidējā Latvijas uzņēmēja portrets, kas noskaidrots nozare.lv veiktā pētījumā.

Mazā biznesa lielā diena

Latvijas tautsaimniecība turas uz vidējiem un mazajiem uzņēmumiem. Ventspilī apmēram 90% visu komercsabiedrību ir uzņēmumi, kuros strādā no viena līdz desmit cilvēkiem.

Izmaiņas Darba likumā

Saeima pirmajā lasījumā pieņēmusi grozījumus Darba likumā, paredzot jaunas saistības, atbildību un tiesības kā darba ņēmējiem, tā arī darba devējiem.

5.lpp.Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Futbolisti uzvar un izvirzās līderos

Pēc Latvijas futbola Virslīgas čempionāta 24. kārtas spēlēm, kurās FK Ventspils ar 6:1 sagrāva Jūrmalu, bet Skonto FC cīnījās neizšķirti (0:0) ar Daugavpils Daugavu, notikusi arī līderu maiņa čempionāta kopvērtējumā – tā vadībā pašreiz izvirzījušies ventspilnieki.

BK Ventspils turpina krāt uzvaras

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas turnīrā pārliecinoši turpina spēlēt BK Ventspils basketbolisti – viņi guvuši uzvaru visās četrās aizvadītajās spēlēs. Pēdējā no tām ventspilnieki viesos bez lielām problēmām ar 80:61 pieveica Jūrmalu/Fēniksu.

Grišuņins sīvā cīņā piekāpjas Bosņakam

Sāpīgu zaudējumu Almati (Kazahstāna) notiekošajā pasaules čempionātā boksā piedzīvojis mūsu vadošais bokseris Nikolajs Grišuņins – jau pirmajā kārtā viņš ļoti līdzvērtīgā cīņā bija spiests atzīt Bosnijas un Hercegovinas pārstāvja Džemala Bosņaka pārspēku.

7.lpp.

Rada idejas skolai

Pateicoties spēlei Skola mūsu nākotnei, Ventspils 4. vidusskola kļuvusi bagātāka ar idejām par to, kā uzlabot atmosfēru un vidi tajā un vairot mācību kvalitāti.

Krievu kultūru caurvij pareizticība

Piesātināts, inteliģents, izsmalcināts, ar nelielu skumju pieskārienu – Krievu kultūras dienu pasākumu maratons Ventspilī beidzās. Tā izskaņā ventspilnieki varēja baudīt divu talantīgāko kolektīvu uzstāšanos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: