Šodien notika Ventspils pilsētas pansionāta un bērnu nama "Selga" labiekārtotās teritorijas atklāšana. Lai svinīgi atzīmētu veikto labiekārtošanas darbu noslēgumu, pasākuma viesus uzrunāja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un "Selgas" direktore Gundega Mekša.

"Selgas" teritorijas labiekārtošanas laikā tika izbūvētas ietves, brauktuve un stāvlaukums, kā arī uzstādīti velosipēdu turētāji, spēļu iekārtas bērniem un brīvdabas trenažieri. Tāpat izbūvēts jauns apgaismojuma tīkls un apzaļumota "Selgai" piegulošā teritorija.

Labiekārtošanas darbu rezultātā vēl vairāk uzlabosies pansionāta iemītnieku un bērnu namā dzīvojošo bērnu dzīves kvalitāte, jo personām ar kustību traucējumiem tiks nodrošināta vides pieejamība, savukārt bērniem būs iespēja rotaļāties jaunos un drošos spēļu laukumos.

 

Kopējā projekta realizācija izmaksājusi Ls 100 988, tai skaitā Ls 2690, ko Ventspils pilsēta saņēma kā balvu par titulu "Eiropas gada pašvaldība 2012" un Ls 11 448 no starptautiskā mākslas un mecenātisma pasākuma "Govju parāde 2012" izsolē iegūtajiem līdzekļiem.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: