No 19. līdz 21.septembrim Ventspilī risinās starptautisks kērlinga turnīrs - Olimpiskā centra ”Ventspils” ledus arēnā uz tikko kā rekonstruētā ledus laukuma kērlinga komandas jau 12. reizi cīnīsies par Ventspils kausu. Izšķirošie mači notiks svētdien.

Šogad par Ventspils kausu sacentīsies 12 komandas ar spēlētājiem no Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas, tajā skaitā Ventspils kērlinga klubs būs pārstāvēts ar sešām komandām.

Kā ierasts kērlinga turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas, katra no tām aizvadīs piecas spēles. Ceturtdien un piektdien komandas spēles aizvadīs grupās. Pirmajā spēlē sacentīsies pāri, kas izvēlēti iepriekš notikušā izlozēm bet jau pēc pirmās spēļu kārtas komandas tiks sarindotas vietu secībā (punkti, uzvarētie endi, akmeņi, precizitātes metieni), iegūstot savus nākamo spēļu pretiniekus pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks. Pēc trīs spēļu rezultātiem abu grupu komandas tiks apvienotas, par Ventspils kausu un godalgotajām vietām cīnīsies četras labākās komandas pēc četru spēļu rezultātu kopvērtējuma.

21. septembris

08:00 pēc 3 spēļu rezultātiem

10:40 pēc 3 spēļu rezultātiem

13:40 finālspēles no 7.-12.vietai

16:00 finālspēles no 1.-6. vietai

16:20 Spēle par 1.vietu

Sacensību norisi finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome. Turnīru organizē Ventspils kērlinga klubs, sadarbojoties ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi un Olimpisko centru „Ventspils”, kas šoruden iegādājies specializēto ledus sagatavošanas mašīnu IceMaster. Ar tās palīdzību iespējams kvalitatīvi sagatavot kērlinga ledu. Lai ledus izdotos tiešām labs, ventspilniekiem talkā nāks Kērlinga halles ledus meistars A. Zentelis, ar pieredzi ledus gatavošanā pasaules čempionāta un daudzu starptautisku turnīru spēlēm.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: