Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Enerģiju ieliek gurķu burciņās

«Šīs ir manas marinētās bietītes, speciāli sagatavotas zupai, bet šīs, gabaliņos, ir zacenītei,» savu šīs sezonas veikumu izrāda ventspilnieks Ervīns Indriksons. Turpat līdzās plauktā glīti sarindotas marinēto gurķu burkas, salātu burciņas un citi konservi.

Sāk tiesāt ķīlnieku sagrābēju

Vakar sākās tiesas process pret 19 gadus veco ugālnieku, kurš, lai nolaupītu naudu, par ķīlniekiem bija sagrābis ģimeni ar zīdainīti no Siguldas.

2.lpp. Viedoklis: «Reformas. Kur?», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kopš skaļākā paziņojuma Latvijas politikā jeb rīkojuma nr. 2 pagājuši divi ar pusi gadu. Toreiz Zatlers nāca tautās ne tikai ar savu vakara oriģinālo uzrunu televīzijā, bet solīja jaunu uzplaukumu Latvijai, vervēja jaunus cilvēkus jaunās dzīves realizēšanai. Nodibināja partiju savā vārdā, sasolīja fantastiskas reformas.»

3.lpp.

Pieaug kvalitātes prasības būvniecībā

Nekvalitatīvi veikto darbu dēļ Lielā prospekta posmā būvniekiem vajadzēja novērst defektus un no jauna uzklāt asfalta segumu. Visus defekta novēršanas izdevumus sedz darbu izpildītājs.

Atzīmēs Lībiešu kultūras dienas

Rīt un parīt trešo reizi norisināsies Lībiešu kultūras dienas, kuru laikā notiks dažādi pasākumi Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā, Livonijas ordeņa pilī un Kultūras centrā.

4.lpp. Skatuve.

5.lpp. Ziņas

6.lpp. Sports. Iegūst bronzu Grand Prix kopvērtējumā

Valmierā aizvadītas Latvijas nacionālā čempionāta un Latvijas Grand Prix šīs sezonas noslēdzošā posma sacensības. Tajās ļoti atzīstami startēja arī sporta skolas Spars braucēji – viņi ieņēma augsto trešo vietu Grand Prix kopvērtējumā, piekāpjoties vien Valmieras un Rīgas komandām.

Jaunie džudisti spēkojās Ventspilī

«Šo sacensību galvenais mērķis bija parādīt, kas ir džudo. Iepazīstinājām bērnu vecākus ar šo sporta veidu, lai viņi klātienē varētu redzēt un novērtēt, kā tajā viss notiek,» starptautiskā bērnu džudo turnīra Ventspils Open galveno mērķi atzīmē sacensību organizators un džudo treneris Vladimirs Vlasjuks.

Futbola izlasei zaudējums Grieķijā

Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas G grupas spēlē minimālu zaudējumu piedzīvojusi Latvijas futbola valstsvienība – tā viesos ar 0:1 (0:0) piekāpusies grieķiem, vienīgos vārtus ielaižot mača 58. minūtē.

7.lpp. Tūrisms. Budapeštas arhitektūra šarmē

Arhitektūra un īpašā aura, kas piemīt šarmantajai Budapeštai, īpaši naktī, – tās ir lietas, kas ceļotājai Lindai Ungārijā šķitušas visnozīmīgākās. Viņa atklāj arī dažādas kultūras iezīmes un piebilst, ka pavisam noteikti gribētu vēlreiz doties turp.

Klusums un klintis Somijā

Somijas daudzveidīgo dabu un klintis, nododoties makšķerēšanai, baudījis ventspilnieks Latis Belovs. Tieši šīs valsts dabas skaistumu viņš iesaka novērtēt arī citiem.

Izvēlas Turcijas dažādību

Saules pielietā Turcija kā ārzemju ceļojumu galamērķis arī šī gada vasarā saglabājusi nemainīgas vērtības statusu ventspilnieku vidū, to apliecina četri no pieciem tūrisma vides pārstāvjiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: