Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Mūsu novadā – gardākais medus

Šogad kā viens no pašiem gardākajiem visā valstī atzīts bitenieka Ginta Gredzena Zlēku pagasta Pasilciemā ievāktais medus, kas konkursā Latvijas garšīgākais medus ieguvis godpilno 2. vietu.

Konflikts Kārļa ielā 7

Pašā pilsētas centrā – Kārļa ielā 7 – izveidojies un apgriezienus uzņem konflikts starp bijušajiem un pašreizējiem veikala Akvapluss telpu īpašniekiem no vienas puses un telpu nomnieks no otras. Kopš pagājušās nedēļas beigām veikals ir slēgts un to apsargā divu apsardzes firmu vienības.

2.lpp. Viedoklis: „Citām acīm ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Izskatās, ka ekonomiskā krīze iemācījusi ne tikai nepūst nekustamā īpašuma burbuļus un nebraukt uz Kanāriju salām, apmaksājot izklaides ar bankā aizlienētu naudu, bet arī ieraudzīt Latviju citām acīm. Beidzot pa dzimto zemi ceļo arī latvieši – populārs kļuvis vietējais tūrisms.»

3.lpp.

Ietriecas stabā un apgāžas uz jumta

Uz jumta apgāzusies automašīna, tās atlūzas zālītē un ielocīts laternas stabs – šāds skats pirmdienas rītā pavērās tiem, kas pa Embūtes ielu devās pilsētas virzienā. Negadījums noticis plkst. 5.25 no rīta, un tajā iesaistīta BMW markas automašīna, – tas arī viss, ko pagaidām izdevās noskaidrot Valsts policijā.

Iemesli bērna izolēšanai – visdažādākie

Bāriņtiesas rīcība, 9 mēnešus liedzot Tārgales zēnam dzīvot savās mājās kopā ar mammu, izraisījusi mūsu lasītājos līdzjūtību, neizpratni un arī interesi, kādos gadījumos vispār Bāriņtiesa drīkst atņemt ģimenei bērnu. To skaidro novada Bāriņtiesas priekšsēdētāja Sandra Jurcika.

4.lpp. Vide. Uz Tukumu pēc smukuma

Pieminot Tukumu, šis sakāmais pats prasās uz mēles, taču šoreiz tas īsti vietā. Pagājušajā sestdienā divi lielie tūristu autobusi ar Ventspils skaistāko dārzu kopējiem, aptuveni 100 cilvēku, devās uz Tukumu un tā apkārtni, lai skatītos, baudītu un priecātos par citu veikumu.

Putni krāj spēkus

Gulbju bērni, kas vēl pirms mēneša vizinājās uz savas mammas muguras (kā redzams attēlā), krāj spēkus, lai drīz vien izvēzētu spārnus pirmajā lidojumā.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Brīvostas ziņas

8.lpp. Sports. Kausus iegūst Mūze un Štrobinders

Starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās Ventspils šķēpi 2013, kurās startēja arī pāris Latvijas vadošo šķēpmetēju, sieviešu konkurencē uzvaru izcīnīja Līna Mūze, bet vīriešiem pārliecinoši labākais bija Rolands Štrobinders.

Otrais posms – ar nīgrandiešiem

Ar Jamaica West un Ventiņu uzvaru noslēdzies šīs vasaras Piedzīvojumu parka hokeja turnīra otrais posms, kurā šoreiz pieaugušo un junioru konkurencē kopā piedalījās jau desmit komandu, trīs no tām bija ieradušās no Nīgrandes.

U20 basketbolisti pārraksta vēsturi

Izcilu un vēl nebijušu panākumu Eiropas U20 čempionātā basketbolā guvuši Latvijas valstsvienības basketbolisti – viņi izcīnījuši sudraba godalgas, finālā ar 60:67 piekāpjoties Itālijas izlasei.

9.lpp. Reportāža. Motociklu salidojums – gaidīts kā ik gadu

Motociklu rūkoņa un pārpildītas pilsētas ielas sestdienas dienā liecināja par to, ka norisinājās viens no vasaras gaidītākajiem pasākumiem - Kurland Bike Meet 2013. Ventspilī bija ieradušies dalībnieki no Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas un vairāku citu valstu motoklubiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: