Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Apbalvo labākos ēdinātājus un viesu izmitinātājus

Nosaukti Ventspils labākie ēdināšanas uzņēmumi un naktsmītnes. Svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī konkursu Labākais ēdināšanas uzņēmums 2012. gadā un Labākais izmitināšanas uzņēmums 2012.gadā uzvarētājus godināja pilsētas vadība, sveica radi un draugi.

Dāvina Ventas Balsi

Informācijas laikmetā cilvēks var palikt bez ziņu plūsmas tikai piespiedu kārtā – ja rodas kādi dzīves apstākļi. Tādēļ jo īpaši patīkami tādā situācijā saņemt dāvanu – Ventas Balss, kas ir viena no lasītākajām avīzēm mūsu pilsētā un novadā, abonementu uz gadu.

 

2.lpp. Viedoklis: “Morāles nekādas” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Skandāls, kuru izraisījis kultūras ministres Žanetes Jaunzemes – Grendes komandējums uz Austrāliju ir ka lakmusa papīrītis, kas atspoguļo dziļo plaisu starp sabiedrību un valdību.»

3.lpp.

Apbalvo labākos ēdinātājus un viesu izmitinātājus

Dāvina Ventas Balsi

4.lpp. Veselības aprūpe. Iestrādājas jaunajā poliklīnikas ēkā

Šodien aprit nedēļa, kopš ambulatorie pacienti tiek pieņemti jaunajā Ventspils poliklīnikas ēkā.

Var pārbaudīt elpas trūkuma iemeslus

Ventspils slimnīcā pagājušā gada pavasarī izveidotais Bronhiālās astmas kabinets arī šogad pieņems pacientus valsts apmaksātās konsultācijās.

Atsākas rosība Talsu slimnīcas būvlaukumā

Lai arī organizācija Latvijas Zaļāk kustība talsenieka Jāņa Matuļa vadībā turpina likt šķēršļus, Talsu jaunās slimnīcas būvobjektā šonedēļ sākusies gatavošanās būvdarbu atsākšanai.

 

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Ceļasoma. Tiešām Ziemeļu pērle

Norvēģija – viena no bagātākajām valstīm pasaulē ar teju pieciem miljoniem iedzīvotāju, vārdiem neaprakstāmām dabas ainavām, kas paveras fjordos, sportiskiem cilvēkiem, teiksmainiem troļļiem, augstu iedzīvotāju labklājības līmeni un tikpat augstām cenām. Tāds ir mūspusē valdošais priekšstats par šo Ziemeļu zemi.

8.lpp. Sports. Silarāja – decembra labākā spēlētāja

Basketboliste Kristīne Silarāja, kas savu karjeru turpina SK Cēsis komandā, ko savukārt vada Armands Krauliņš, atzīta par apvienotā Latvijas un Igaunijas basketbola čempionāta labāko spēlētāju decembrī.

Futbolistiem otrais zaudējums

25. Valentīna Granatkina piemiņas turnīrā futbolā neveiksmīgi turpina cīnīties Latvijas U19 izlases futbolisti, kas apakšgrupas turnīra pēdējā spēlē ar 1:2 piekāpās Grieķijas vienaudžiem, tādējādi savā grupā finišējot pēdējā, ceturtajā, vietā.

Pirmais aplis noslēgts ar uzvaru Tukumā

Aizvadītas visas pirmā apļa spēles Rietumu līgā, un pēdējā no tām Baltijas Ekspresis izbraukumā interesantā cīņā ar 82:77 pārspēja Tukuma sporta skolas spēlētājus, tādējādi izcīnot astoto uzvaru tikpat daudz izspēlētajos mačos.

9.lpp.

Siltie paklāji nogādāti suņiem

Dzīvnieku patversmes Rembo suņi saņēmusi siltus, no segām sašūtus matracīšus gulēšanai. Tie palīdzēs saglabāt siltumu ziemas aukstumā.

Ventspils siltums informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: