Šodien pilsētā turpināja snigt un putināt. Par pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” (VNĪ) pārvaldīšanā esošo namu un ietvju tīrību rūpējas 43 sētnieki.

Sniega un apledojuma laikā sniega tīrīšanu no ietvēm katru dienu sētnieki nodrošina līdz plkst. 8.00, bet ja ir nepieciešams, sniega tīrīšanu no ietvēm veic regulāri, visas dienas garumā. Lai novērstu slīdēšanu, sētnieki arī nodrošina regulāru ietvju kaisīšana ar pretslīdes materiāliem. Kā prognozē sinoptiķi, šodien dienā palaikam snigs un vietām arī putinās, tomēr snigšanas intensitāte vairs nebūs tik liela.

 

Informējam, ka šobrīd nav plānots veikt VNĪ pārvaldīšanā esošo iekšpagalmu un/vai jumtu tīrīšanu, tomēr, ja ir novērots apgrūtinājums vai apdraudējums, sazinieties ar VNĪ Ekspluatācijas daļu. Automašīnu īpašniekus aicina, tīrot sniegu no automašīnas, nemest to uz brauktuves vai ietves, bet gan zaļajā zonā.

 

Par nenotīrītām ietvēm vai apgrūtinātu braukšanu iekšpagalmos zvaniet uz pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" Ekspluatācijas daļu pa tālruņiem 63629553, 63622588 vai 63663338 (Pārventa).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: