Ventspils novada pašvaldības projektu koordinatore Evita Roģe pirmdien, 21. oktobrī, dosies uz Kaljāri Sardīnijas salā, Itālijā, lai piedalītos starptautiskā konferencē un izstādē.

Pasākumu organizē FARNET (The European Fisheries Areas Network – Eiropas Zivsaimniecības teritoriju tīkls), aicinot zivsaimniecības vietējo rīcības grupu pārstāvjus un projektu īstenotājus stāstīt par savu pieredzi, dibināt jaunus starptautiskus kontaktus un apmainīties ar projektu idejām, kas īstenotas, piesaistot Eiropas Zivsaimniecības fonda finansējumu. Pieteikšanās konferencē notiek konkursa kārtībā, un Ventspils novada pašvaldības projektu koordinatore Evita Roģe ir viena no trim Latvijas pārstāvjiem, kuras idejas atzītas par veiksmīgākajām.

 

Evita Roģe pasākumā prezentēs divus Ventspils novada pašvaldības īstenotos projektus: Jūrkalnes pagasta ēkas "Krasti" otrā stāva rekonstrukcija par brīvā laika pavadīšanas centru un piebraucamās vietas laukuma labiekārtošana un pārvietojamās tirdzniecības vietu nojumju izgatavošana un uzstādīšana nekustamajā īpašumā "Krasti" Jūrkalnes pagastā.

 

Uzturoties Itālijā, Evita Roģe tiksies ar Itālijas lauksaimniecības ministru, piedalīsies konferencē "Tūrisma un zivsaimniecības nozaru tuvināšanas iespējas" un projektu ideju izstādē, iesaistīsies darba grupā par tūrisma un zivsaimniecības projektu izstrādi un ieviešanu un dosies vizītē pie veiksmīgāko projektu īstenotājiem Sardīnijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: