Olga Dreģe ir latviešu teātra uguntiņa – temperamentīga, spilgta, skatītāju mīlēta un režisoru lutināta, šogad māksliniece svin savu 75 gadu jubileju, par godu jubilejai tiek gatavots īpašs svētku koncertuzvedums, kuru teātra namā “Jūras vārti” varēs baudīt 11. novembrī plkst. 19.00. 

19. augustā ar krāšņu un sirsnīgu koncertu Dzintaru koncertzālē noslēdzās aktrises Olgas Dreģes 75. jubilejas koncertturneja, kas šovasar pārskanējusi visu Latviju. Publikas sajūsma it visās 16 Latvijas pilsētās bijusi tik liela, ka pēc neskaitāmo skatītāju lūguma ir izsludināts arī īpašs papildkoncerts Ventspilī.

 

Uz skatuves Olga, tāpat kā vasaras koncertos, kāps kopā ar tuvākajiem skatuves kolēģiem un draugiem - Mirdzu Martinsoni, Baibu Indriksoni, Sarmīti Rubuli, Leonu Krivānu, Juri Strengu, Jāni Reini un Gintu Andžānu.

 

Koncertā tiksimies ar seriāla „Sirdsmīļā Monika” varoņiem, kas uz skatuves kāps pilnā sastāvā, lai pārsteigtu un liktu smaidīt ikvienam skatītājam. Skatītājus gaidīs arī pavisam jauni dueti, veselīgs humors, dejas un līksma sadziedāšanās visa vakara garumā. Koncertā skanēs dziesmas no populārākajām latviešu teātru izrādēm un kinofilmām, jaunās skaņās dzirdēsim arī iemīļotā seriāla „Sirdsmīļā Monika” tituldziesmu, bet jau šobrīd skaidrs, ka īpaši "karsts" priekšnesums būs dziesma "Tu, mans mīļais Čipendeil". Skanēs arī tādas pazīstamas melodijas kā „Ejot cauri rudziem”, „Teic, kas esi”, „Ak skaistā jaunība”, „Ak, Tu, Dieva Tēva ziņa”, savukārt koncerta kulmināciju veidos filmas „Vella kalpi” popūrijs. Koncerta muzikālie producenti ir Juris Vaivods un Kristaps Krievkalns, režisors - Valdis Lūriņš, horeogrāfe - Liene Grava.

 

Novērtējot mākslinieces talantu un paveikto, šogad izdota arī Olgas Dreģes grāmata "Izslāpums", to pēc koncerta būs iespējams iegādāties, kā arī saņemt mākslinieces autogrāfu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: