Otrdien, 5. septembrī, plkst. 16.30 Ventspils Augstskolas (VeA) E korpusa foajē tiks atklāts Ventspils Augstskolas dienesta viesnīcas B korpusa renovētais 3. stāvs, kurā atjaunotas un labiekārtotas 39 istabiņas ar 72 gultas vietām.

Lai izvērtētu nepieciešamību uzlabot Ventspils Augstskolas studentu dzīves un mācību apstākļus, Ventspils pilsētas pašvaldība gada sākumā organizēja vairākas tikšanās, uzklausot studentu vēlmes un vajadzības.

Dienesta viesnīcas remontdarbu, mēbeļu un aprīkojuma iegāžu izmaksas pilnībā segtas no Ventspils pilsētas domes piešķirtajiem līdzekļiem 270 730 eiro apmērā.

Visās istabiņās un gaitenī nomainīti logi, kuri tika aprīkoti ar gaisa pieplūdes vārstiem mikroklimata uzlabošanai. Katrā istabiņā ierīkots vadu interneta pieslēgums un nomainīts esošais apgaismojums pret energoefektīvāku - LED gaismas paneļiem. Viesnīcas istabiņas aprīkotas arī ar jaunām mēbelēm, žalūzijām un galda lampām.

Kosmētiskais remonts veikts arī četrās virtuves telpās, kur ierīkoti jauni tvaika nosūcēji, kā arī uzlabota ugunsdrošības sistēma. Jaunajā studiju gadā ir padomāts arī par ēdiena uzglabāšanas iespējām, piedāvājot studentiem ledusskapju nomu.

Tik vērienīgs kosmētiskais remonts Ventspils Augstskolas dienesta viesnīcā nav veikts kopš 2000. gada. Tā kā ar laiku viss nolietojas un noveco, plānots arī turpmākajos gados remontu veikt pārējās dienesta viesnīcas telpās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: