Vējš 4.12 m/s
Ventspils pilsētas dome, "apsveicama" ir jūsu egoistiskā un necilvēcīgā rīcība ar visām iepriekš organizētām un sarunātām pvd pārbaudēm, ar n-tiem tūkstošiem ko esat maksājuši tā "Rembo" koncentrācijas nometnei. Nezinu kāda apgaismība jūs beidzot piemeklējusi, ka beidzot veselais saprāts licis izbeigt sponsorēt šīs koncentrācijas nometnes īpašnieka māju renovāciju, tik skumji un dusmas ka tas notiek tikai tad kad dzīvnieki dēļ jūsu bezatbildīgi idiotiskās rīcības jau miruši.
Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana, lai ierobežotu pirotehnikas izmantošanas laiku. Kā iniciatīvas pieteicējos norādīts Jānis Bērziņš.
Viņaprāt, nepieciešams pilnveidot pirotehnikas lietošanas kārtību, nosakot to, kam tā tiek pārdota, kā arī laiku, kad drīkst to lietot. Šāds regulējums Bērziņa ieskatā palīdzētu izvairīties no nevēlamām traumām, kas pēdējā laikā ir aktuāla tēma, un vēl aktuālāka būtu mājdzīvnieku sagatavošana, lai salūta laikā tie neaizbēgtu un nerīkotos neadekvāti.
Līdz ar to viņš rosina pieņemt likumu, kas ierobežotu salūta un citu veidu pirotehnikas izmantošanas laiku. Viņaprāt, to varētu atļaut darīt tikai valsts svētkos, un jaunajā gadā divas stundas pirms un divas stundas pēc pusnakts.
Papildu tam Bērziņš rosina aizliegt pārdot pirotehniku vai daļu no tās cilvēkiem, kam nav teorētiskas un praktiskas priekšzināšanas šajā jautājumā, lai netiktu nodarīts kaitējums savai un apkārtējo veselība. Lai pierādītu savas zināšanas, būtu jānokārto pārbaudījums un jāiegūst atļauja to darīt. Viens no variantiem varētu būt apmācības kurss interneta vidē ar pamatzināšanu testu beigās, piedāvā Bērziņš.
Otro dienu jau kaut kas pretīgi smird pilsētā, ar ko tiek indēti cilvēki, kāds var paskaidrot?
Izbaudiet pēdējās dienas Twiterī un Fb. Rīt sākas divi grūti, ciešanu pilni vēlēšanu gadi. Draugs ar draugu būs naidā un dēli šaus uz tēviem.
https://twitter.com/E_Stendzenieks/status/827399202707693568
Tas ir tieši tas, ko pretīgās politiķu cūkas, kas gadiem izzagušas šo valsti ir darījušas, samocījusi, izvarojusi un sarīdījusi latviešu tautu savā starpā.
Sirsnīgi sveicu visus mediķus Sarkanā Gaiļa gadā. 2017.gada būtu loti nepieciešams sakārtot darba organīzāciju un sagādes jautājumus. Nevaru saprast kāpēc slimnīcā procedūru kabinets strāda no pukstens 16.00-18.30, ja visi izmeklējumi tiek veikti dienas pirmajā pusē, Jūs piedavājiet pacientim uzlikt sistēmas savos doktariātos, sakiet lūdzu, cik dotariātos Ventspilī tas ir iespējams izdarīt, vai kāds ir veicis aptauju. Mans piemērs , man sistēmu varēja uzlikt tikai ar reaminācijas māsu palīdzibu, sakiet lūdzu kā to izdarīt doktariātos. Ventspils politlīnikai stingri vajadzētu padomāt par procedūru kabineta aprīkojumu un sagādi, kā proceduru kabinetā var nebūt sistēmu trubiņas un katetri, bija tikai tauriņi pacientiem ar specifiskām vēnām ar tauriņiem vēnas tiek pārdurtas, man ar 10 piegājienu vareja tikai uzlikt sistēmu, visas rokas bija zilas, man loti žēl medmāsas, kas tajā dienā strādāja, viņa nav vainīga, kad politlīnikas vadība nevar savlaicīgi organizēt materiālu iepirkumu , es labprāt pati būtu nopirkusi aptiekā, bet diemžēl tas nav iepējami.Lūdzu iestrādājiet visu izcenojumā par pakalpojumu, ja tas sagādā grūtības es varu Jums palīdzēt.
Ļoti vēlētos zināt , kad Ventspilī būs neiroķiurgs , normāls endikrinologs, , ja ir kaut kas sarežģītāks tūlīt jadodas uz Rīgu, kad bs iespējams veikt epidurālās muguras blokādes.Visā Kurzemē nav neviens speclīdzekļu veikals, kur varētu iegādāties jostas ortozes, es piektdien atgriezos no Rīgas pēc blokādes, man obligati nepieciešama josta, tas nozīme to , kad pēc jostas man atkal ir jabrauc uz Rīgu, jo piektdien Traumataloģiskajā slimnīca veikals jau bija slēgts.
https://pbs.twimg.com/media/C0WTq9AXcAA4QjA.jpg
Pēc pirmās rindkopas saprotams, kādā briesmīgā pilsētā dzīvojam.
Izskatās, ka smadzeņu skalošana gadiem ar prioritātēm: tūrisms, osta, tūrisms, osta, tūrisms, osta, tūrisms, osta, tūrisms, osta smirdīgo gaisu ... ir vienkārši izgāzusies.
Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.
Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…
LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…