23.4 °C

Vējš 4.41 m/s

Ceturtdiena, 16. jūlijs
Hermīne, Estere, Liepa
Pilsēta
"SILTUMS"

Vai vēl kādam ar visu to, kad ir pieslēgta apkure dzīvokli ir tikai knapi 14 grādu?

Views
1132
28.10.2017, 21:26
TavaKaimiņiene
Pilsēta
Pilsēta
LAULIBAS

vai var slegt laulibu BEZ lieciniekiem,???Kam vini domati priekskam vini ir vajadzigi?

Views
1688
24.10.2017, 23:14
Svētīgus svētkus
Pilsēta
Pilsēta
Hidrografika Ventspilī

Vai kāds Ventspilī nodarbojās ar hidrografiku ?
Ja ir kāds zināms varētu padalīties ar kontaktinformāciju par hidrografikas meistariem ?

Views
293
27.10.2017, 15:43
.......
Pilsēta
Pilsēta
Kodu slēdzenes bērnu dārzos

Man ir jautājums Izglītības pārvaldei. Bērnu dārza Eglītē, b/d Rūķītis, Zvaigznīte (varbūt vēl kādā PII) uz vārtiem ir kodu slēdzene. Kāda jēga no šīm kodu atslēgām bērnu dārzu vārtiņiem, ja starp vārtu režģiem ir tik liela atstarpe, ka mierīgi var izbāzt roku tiem cauri un vārtus atvērt no iekšpuses!?, un nav pat kods jāzin. Vai nu stulbums, vai nu naivums, nesaprotu. Nedaudz ciniski un smieklīgi izklausās “drošības apsvērumu dēļ, uz vārtiem ir kodu slēdzenes”, zinot, cik tās ir lietderīgas. Pēc analoģijas, var aiztaisīt durvis ēkā, kur logu nav un pēc tām atskaitīties – mums uz katrām durvīm ir kodi. Kam vajag šāda drošība? Vai pasūtot slēdzenes kāds redzēja vārtus?

Views
1319
24.10.2017, 11:07
Bite
Pilsēta
Pilsēta
Privātskolotājs matemātikā!!!

Sakiet lūdzu vai kāds var ieteikt labu privātskolotāju matemātikā.un kādas ir to izmaksas?

Views
1343
20.10.2017, 10:16
Ojārs no Pentuļiem
Pilsēta
Pilsēta
Laiks pārmaiņām!

Iesaku Ventspilij pamest Latvijas Republiku un nodibināt anarhijas režīmu, kur Lembergs būs autoritātē un es varēšu mest savus atkritumus citu cilvēku konteineros. Tie tak būs laiki, par ko stāstīt mazbērniem, ja būšu dzīvs.
Labāks variants kādam ir? Es tik tā, uz ātro uzprojektēju savu vīziju.

Views
946
23.10.2017, 15:25
Vigil
Pilsēta
Pēdējās komentētās

Aizvien nav konkursa rezultāti??

Veloceliņi Kuldīgas un Vasarnīcu ielā
Pirms 45 minūtēm | Iedzīvotājs

Piesakies darbā policijā (vai kā tur viņus sauc) un ej rādi klasi.

ceļu policija vai kā jūs tur sauc
Pirms 46 minūtēm | Iedzīvotājs

Labdien! Šonedēļ Olimpiskā centra “Ventspils” teritorijā apstādīj…

Netīrība Lielajā prospektā

Pašvaldības policija pie Mego nepatrulē?

Netīrība Lielajā prospektā
Pirms 4 stundām | bija komentārs