8 °C

Vējš 3.6 m/s

Sestdiena, 20. decembris
Arta, Minjona
B
B
Batman
1.ģimnāzijas krustojums

Vairākkārt braucot pa galveno ceļu no Ventspils Termināla gandrīz tika izraisītas avārijas,jo Aklie autovadītāji braucot pa vienvirziena ceļu no autoostas uz 1.ģimnāzijas pusi neredz zīmi,ka JĀDOD CEĻŠ.Vai ir iespējams beidzot novērst šo problēmu vai tiešām šī problēma tiks atrisināta tikai tad,kad notiks nelaimes gadījums?
Kā arī vēršos pie pelēkā Audi FT-958 autovadītājas.Pasaki paldies,ka ne visi šoferi ir akli un tādā sniegainā laikā spēj laicīgi nospiest bremzes,kaut arī tev ir jādod ceļš,nevis man,braucot pa galveno ceļu. ;)

Views
2664
24.02.2017, 10:10
Rasma
Pie ZZA vairs nav gājēju pāreja

Jau labu laiku pie ZZA, Lāčplēša iela/Sarkanmuižas dambis sākums, nav gājēju pāreja. Bet vecie ieradumi ņem virsroku. Lielākā daļa autovadītāji dod gājējiem ceļu, un otrādi gājēji mierīgi, neskatoties peras pāri. Reizēm pavērosim ceļa zīmes. :) Lai visiem jauka diena!

Views
1268
23.02.2017, 23:49
sandale
Pašvaldības policija VAJĀ iedzīvotājus

Vēlētos zināt, vai tā ir normāla prakse pašv. policijā - regulāri izsekot cilvēkus, kur viņi iet, riņķot pa 10 reizēm apkārt, pēc tam, kad nozūdu no redzes loka - ķemmēt visu apkārtni, un piestāt pie katra gājēja pēc pusnakts, lai pajautātos - kurp dodamies? Ir gadījies, kad aptur pat pie manas mājas durvīm! Pēdējās divas dienas man bija tieši tā! Vakar, pamanījuši mani stāvam pie kādas daudzdzīvokļu mājas, kur gaidīju kādu cilvēku, šie apgriezās, lai piebrauktu pie manis. Manis tur vairs nebija, jo nojautu, ka tā būs, tāpēc aizgāju, lai pavērotu no malas... Līdzīgi bija aizvakar, pabrauca viena mašīna 2x garām, pēc tam pazaudēja mani no redzes loka, un atkal riņķoja pa rajonu un meklēja kā aptrakuši..
Konkrēti gribētu uzdot šādus jautājumus - vai tas ir normāli, šādi vajāt vnk cilvēku, kurš dodas uz mājām - varbūt no draugiem, varbūt no darba, varbūt no kluba - riņķot ap viņu pa desmit reizēm, un pēc tam vēl meklēt, kā kaut kādu noziedznieku?
Cik bieži pašvaldībnieki var apturēt mani uz ielas, prasīt manus personas datus? Jo ir bijuši gadījumi, kad nedēļas laikā tas tiek darīts pat trīs reizes. Policijai darba trūkst?????
Vai pašvaldības policija drīkst pārbaudīt manas somas saturu un mani pašu, kamēr vienkārši stāvu pieturā un gaidu autobusu? Un, vai vispār ir ētiski to darīt pilsētas centrā, uz ielas?, turklāt to izvandīt un samest visu iekšā atpakaļ...
P.S. Visos minētajos gadījumos nekāds pārkāpums netika izdarīts!

Views
2908
23.02.2017, 13:06
norge
baumas vai ka

pasaule nemaz jau nava tik liela ka dazi doma , bet seit skandinavija paradas informacija ka ventspils metinasanas rupnicu grib pardot zviedriem ,

Views
1743
21.02.2017, 12:31
Ena
bezmaksas autobuss Rēzeknē

https://www.draugiem.lv/blogs/post/14837016?utm_source=say

Views
956
17.02.2017, 09:01
Kate
Rembo un dome

Ventspils pilsētas dome, "apsveicama" ir jūsu egoistiskā un necilvēcīgā rīcība ar visām iepriekš organizētām un sarunātām pvd pārbaudēm, ar n-tiem tūkstošiem ko esat maksājuši tā "Rembo" koncentrācijas nometnei. Nezinu kāda apgaismība jūs beidzot piemeklējusi, ka beidzot veselais saprāts licis izbeigt sponsorēt šīs koncentrācijas nometnes īpašnieka māju renovāciju, tik skumji un dusmas ka tas notiek tikai tad kad dzīvnieki dēļ jūsu bezatbildīgi idiotiskās rīcības jau miruši.

Views
2920
10.02.2017, 08:52
Pēdējās komentētās

Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.

Pirms 1 stundas

Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…

Pirms 6 stundām

LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…

Pirms 7 stundām