6 °C

Vējš 4.12 m/s

Piektdiena, 19. decembris
Lelde, Sarmis
L
L
lienerudza
Ûdeka

Labdien! Sakiet lûdzu vai tas ir normàli ka mainot Ûdens skaitîtàjus akà , pèc maińas tiek piestàdîti rèkini par 89 kubiem ? Es katru mènesi maksàju rèkinus pèc man piestàdîtà Ûdekas rèkina, skaitîtàju nolasa attàlimàti, un tad pèkšńi uzrodas mistiski kubi? Kuram par to ir jàatbild? Vai tà ir mana vaina , ka dati netiek korekti nolasîti? Ûdekà man atbildèja , ka tas ir mans patèrèts ûdens un rèkins tàds ir. Es piekrîtu , ka mans patèrèts ûdens, bet vai tà ir mana atbildîba , ka tiek nolasîti nekorekti dati? Apbrîno Ûdekas atbildîgo atbilde, ka esot problèmas ar sistèmu , tàdà gadîjumà kam to sistému vajag un kàpèc mums iedzîvotàjiem ir no tà jàcieš?

Views
1527
03.11.2017, 11:24
G
G
guntis 403
Robežu ielas murgs

Tagad lai izbrauktu pa Robežu ielu,tas ir galīgi murgains pasākums.Saprotu,ka jāpaciešas un pēc tam būs labāk,bet kautkas nav kārtībā ar to satiksmes organizāciju. Sarkanais luksafors deg 4,5minūtes,bet zaļais tikai 40sekundes un tā tas ir no abām pusēm.Lai pēc 5ciem tiktu cauri ir jāsagaida vismaz divi zaļie,tas ir ap 10min.tikai pie pirmā luksafora tad vēl otrs...

Views
4749
01.11.2017, 18:55
S
S
Signe_Z
Konsultācijas

Labdien!
Mani interesē jautājums - konsultācijas skolā? Mani bērns mācās 1. ģimnāzijā, mans bērns slimoja nedēļu un centāmies mācībām tikt līdzi kā nu varējām, bet protams specifiskākus priekšmetus apgūt pašiem ir grūti, bet skolā tak piedāvā konsultācijas, manuprāt, lai bērni atgūtu iekavēto, bet bērnam aizejot uz konsultāciju tiek paziņots, ka konsultācijās var nokārtot tikai parādus vai kontroldarbus... ??? Un ja netiekot vispār līdzi, jāmeklē privātskolotājs! Vai tiešām konsultācijas nav paredzētas lai izskaidrotu vielu??? Mana kolēģe saka, ka arī viņa bērna skolā ir šāda situācija un viņa bērnu vedusi pie privātskolotāja. Kāpēc? Vai tas ir slēpts bizness lai skolotāji papildus nopelnītu?
Ar cieņu, mamma

Views
1278
01.11.2017, 18:34
Bruns Svilis
Smakas

Pēdējā laikā gan vēja ietekmē, gan intensīvas krausanas rezultātā visa pilsēta smird, ka bezmazvai javemj. Iedzīvotāji ir atmetusies un samierinājušies vai kā? Par smakam var ziņot 25749231. Ir jāizrāda iniciatīva un jāziņo, kā arī jāprasa par atbildīgo iestāžu darbībām.

Views
661
01.11.2017, 17:25
mīļie ventiņi
Foruma dalībnieks

Kur ir pazudis Novadnieks? Varbūt kāda Anita zina?

Views
1253
31.10.2017, 12:21
Е
Е
еs
Picērijas Diāna vasaras kafejnīca (Liel.pr.26)

Portāla ventspils.lv apmeklētāji pauž neizpratni par to, ka Lielajā prospektā 26 atkal ir uzstādīta vasaras kafejnīca (terase).

''Nav vietas gājējiem, apkārt ir puķu kastes, priekšā vēl pakāpiens''

''Gribēju arī jau rakstīt par šo kafejnīcu...Ziniet ventspilnieku pacietība ir liela. Ja tev katru dienu jāmēro ceļš, pa kuru tu nēesi drošs???Par ko? Nav risinājuma? Ir negribēšana, tā ir izdevīgi. Var pamainīt konstrukciju, ieeju no citas puses, nu tas Jūsu ziņā, bet nevar dot atļauju būvei, kas traucē iedzīvotājiem, pilsētas viesiem, kas tikai īpašniekam ir izdevīga.''

''Iepretīm terases ieejai ir gaismas stabs. Nu mēģiniet apiet! Vēlu veiksmi! Bet Domes būvinspekcijai arī iesaku godīgi izskatīt šo ielas posmu, normāli tas nav''

Pilnu diskusiju var izlasīt http://www.ventspils.lv/lat/jautajumi/pilseta/7636-neskatoties-uz-vairakiem-iedzivotaju-lugumiem,-atkal-ir-uzstadita-vasaras-kafejnica-pie-picerijas-

Vai jums traucē vasaras kafejnīca (terase)? Vai vienalga?

Views
4542
31.10.2017, 12:14
Pēdējās komentētās

Kremļa naratīvi aktīvi tiek izplatīti rus.ventasbalss.lv komentār…

Pirms 7 stundām

''Šajā mācību gadā bijušajā Ventspils Pārventas pamatskolas ēkā V…

Pirms 10 stundām

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 20 stundām