6 °C

Vējš 4.12 m/s

Piektdiena, 19. decembris
Lelde, Sarmis
B
B
Bite
Kodu slēdzenes bērnu dārzos

Man ir jautājums Izglītības pārvaldei. Bērnu dārza Eglītē, b/d Rūķītis, Zvaigznīte (varbūt vēl kādā PII) uz vārtiem ir kodu slēdzene. Kāda jēga no šīm kodu atslēgām bērnu dārzu vārtiņiem, ja starp vārtu režģiem ir tik liela atstarpe, ka mierīgi var izbāzt roku tiem cauri un vārtus atvērt no iekšpuses!?, un nav pat kods jāzin. Vai nu stulbums, vai nu naivums, nesaprotu. Nedaudz ciniski un smieklīgi izklausās “drošības apsvērumu dēļ, uz vārtiem ir kodu slēdzenes”, zinot, cik tās ir lietderīgas. Pēc analoģijas, var aiztaisīt durvis ēkā, kur logu nav un pēc tām atskaitīties – mums uz katrām durvīm ir kodi. Kam vajag šāda drošība? Vai pasūtot slēdzenes kāds redzēja vārtus?

Views
1304
27.10.2017, 15:29
O
O
Ojārs no Pentuļiem
Privātskolotājs matemātikā!!!

Sakiet lūdzu vai kāds var ieteikt labu privātskolotāju matemātikā.un kādas ir to izmaksas?

Views
1335
26.10.2017, 10:22
Vigil
Laiks pārmaiņām!

Iesaku Ventspilij pamest Latvijas Republiku un nodibināt anarhijas režīmu, kur Lembergs būs autoritātē un es varēšu mest savus atkritumus citu cilvēku konteineros. Tie tak būs laiki, par ko stāstīt mazbērniem, ja būšu dzīvs.
Labāks variants kādam ir? Es tik tā, uz ātro uzprojektēju savu vīziju.

Views
936
25.10.2017, 15:31
mīļie ventiņi
'Saulkrastu noliktava" uz Ventas tilta..

Jau daudzus gadus,pirms Saulkrastu pirotehniķa tradēdijas,mani mulsināja šāds fakts. Naskie salūta atbalstītāji,patvaļīgi pakļauj Ventspils iedzīvotājus nāves faktoram.Proti-laikā,kad tiek uzstādītas vājprātīgo pirotehnikas iekārtas uz Ventas tilta, divas brīvās joslas tiek izmantotas pasažieru satiksmei.Normāli transporta līdzekļu vadītāji izvēlas apvedceļu,pār jauno tiltu. Bet,ko darīt sabiedriskā transporta pasažieriem,kurus vienkārši ved "pašnāvnieku ekskursijā",pār "nomīnēto" Ventas tiltu.?

Views
1197
24.10.2017, 20:11
ojars
Kāzu atslēga!

Sveiki, kur ventspilī var atgūt kāzu nozāģētās atsēgas,kautkur fb jeb draugos vienreiz bija raksts bet nevaru vairs atrast, varbūt kāds zina.

Views
1032
22.10.2017, 16:48
Brīvā Latvija
ešafots

"Ventas Balss" raksts par to, ka muzejs plāno iegādāties akmens metamo ierīci jeb trebušē, ko varēšot ik pa laikam arī darbināt. Piebildīšu, ka laba iekārta aizlidina 36 kg akmeni 300 metru attālumā.

Views
1530
19.10.2017, 05:17
Pēdējās komentētās

Kremļa naratīvi aktīvi tiek izplatīti rus.ventasbalss.lv komentār…

Pirms 7 stundām

''Šajā mācību gadā bijušajā Ventspils Pārventas pamatskolas ēkā V…

Pirms 10 stundām

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 20 stundām