6 °C

Vējš 4.12 m/s

Piektdiena, 19. decembris
Lelde, Sarmis
Karry
Jā vai nē nakts bērnu darziņam Ventspilī!

Kāpēc joprojām nav nakts bērnu dārziņu Ventspilī. Tā tiešam ir ļoti aktuāli mūsu pilsētā. Nesaka par brīvdienām bet darba dienās jau varētu palīdzēt vecākiem mierīgi strādāt pa nakti. Jo strādāt lai tikai algot auklīti nav jēgas. Arī darba devēji prasa daudz. Ne viesiem ir ar ko atstāt bērnu un sēdēt bez darba arī negribās.

Views
1567
18.10.2017, 19:37
codah
Albīns no Ugāl

Daudz laimes Albīnam no Ugāl tais vārda svētkos. Kāds zin, kur šis palicies? Agrāk bija aktīvs komentētājs šeiten.

Views
2263
18.10.2017, 16:29
Vigil
KAPEC MAN MAJAS AUKSTS?!?!

Cienijamie ventas balsis, es jums grib sacit patiesu statsu par majas kaju pirkstu sasalumu. Pedejo dienu laika, man, ka cienijamam cilvekam, majas paliek auksti. Vai tik tiesam mes ventas balsotaji nevaram sagadat sev siltumu starp kaju pirkstiem?
Kad jusu prat, butu jasak kurinat? Un kapec?
Dievs sveti Ventu.

Views
1500
18.10.2017, 16:10
Runda
Izglītības pārvaldei - bērnudārza gaitu uzsākšana

Jautājums par bērniņiem ,kuri dzimuši 2016.gada septembrī/oktobrī, pēc vairākkārtējas trobelēšanas,atbilde viena - dārziņā tiksiet nākamgad septembrī ! Jautāju ,kādēļ, ja pilsētā ir grupiņas arī no pusotra gada , nē! Grupas formē maijā ,jums pusotrs martā , līgstiet aukli !
Nu normāli vai ne ? Man jau maijā jāatgriežas darbā , auklei pluss mīnuss minimālo jamaksā ,beigās man pat mīnusos sanāk ! Ko gribat lai mammas sēž uz pabalstiem vai bezdarbniekiem? Kas notiek ar jums tur izglītības pārvaldē,liekas laiks mainīt vadību !

Views
1930
17.10.2017, 00:12
Svētīgus svētkus
Jautajums celju policijai....

Kad beidzot tiks kontrolēts pie bernudarza saulites kaa tur no 7-8 rita parkojas un stav mašīnas ka ne apbraukt vinas ne turpinat celju pa savu joslu stavam tiesi celja vidu iesledzam avarijas gaismas pie gajeju parejas un viniem nosplauties ka aiz viniem notiek satiksme intensiva....
Vel kas ....bernu darzaa zvaigznites setaa kaa lai tur tieks ieksaa ar mašinu ja prieksaa katru dienu no 7-8 rita bus viens pamulkis kas noparkosies tiesi iebraucamaja malaa priekšaa un ja preti brauc mawina vinai lidz ar nagiem izbraukt un otram lidz ar nagiem iebraukt!!!kad tiks kontrolets sis murgs ?

Views
1618
16.10.2017, 18:40
K
K
krustmateflorence
Pludmales kafeinīca pie jūras,vai koka konteiners?

Nedēļu pie manis dzīvoja draudzene no Itālijas.
Patika pilsētas centrs un vecpilsēta ,ar savu sakoptību .
Laiks bija visu nedēļu burvīgs,protams aizgājām arī līdz jūrai.
Man bija kauns ,jo man ārzemju viešņa bija domājusi ka mums pludmalē ir vieta kur patērzēt pie kafijas tases,un pabaudīt jūras skaistumu.
Diemžēl to piedāvāt nevarēju.Bet pludmalē ir vieta, ko mēs te vietejie saucam tomēr par kafeinīcu,taču manai ārzemju viešņai,tā diemžēl atgādināja lielu koka kasti ,kura izskalota no jūras krastā ,vai pat no kāda kuģa izmests konteiners.
Diemžēl vietejie uzņēmēji nav līdz galam padomājuši,nauda atkal plūst garām pilsētai.
Bijām spiesti aizbraukt uz Jūrmalu ,tur darbojas viss ,lai intresanti pavadītu laiku.

Views
2581
12.10.2017, 06:07
Pēdējās komentētās

Kremļa naratīvi aktīvi tiek izplatīti rus.ventasbalss.lv komentār…

Pirms 7 stundām

''Šajā mācību gadā bijušajā Ventspils Pārventas pamatskolas ēkā V…

Pirms 10 stundām

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 20 stundām