7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
X5
Zelta izstradajumi

Varbūt zināt cilveku kas nodarbojas ar zelta izstrādājumiem pie ko varētu pasūtīt sev vēlamo izstrādājumu(varbūt kas ved zeltu no krievijas) ?

Views
1225
12.06.2018, 10:41
T
T
tiešām suns
Zāles pļaušana

Kā ventpilniekiem klājas ar zāles pļaušanu šovasar? Vai nav par daudz?

Views
2245
N
N
Nka
Suņu laukums pārventā

Dzīvoju pārventā,un bieži eju uz suņu pastaigas laukumu.Ļoti žēl,ka nauda ko mums jāmaksā(nodoklis par suni) nonāk valsts kasē!Laukuma žogs ir katrastofāls,salāpīts,barjeras ar šādas nekādas,un laipa pa kuru suns kāpj augšā un tad lejā-sāk trūdēt.Vai tiešām suņi ir pelnījuši šādu pastaigas laukumu-es šaubos vai kāds gribētu,lai bērnudārza atrakcijas būtu draņķīgā stāvoklī.Uz tādu jūs savus bērnus nevestu.. Nesaprotu,kāpēc man jāmaksā par čipu,potēm,nodoklis,ja pa ielu vaļā laist nedrīkstu,sodu liek,uz laukuma ari sunim nav ko darit..Toties mazo suņu īpašnieki drīkst staigāt bez pavadas,visur,un neviens neko nesaka.. Besī debīlie likumi,naudu iekasē,spiestā kārtā jāmaksā,bet pretī neko nesaņemam..Varat nosodīt,bet tas nav normāli.

Views
1972
A
A
Aculiecinieks
Mātes vienaldzība

Vakar pēcpusdienā, braucot ar auto no Pārventas Maximas (neesmu Ventspilniece un precīzu ielu un vietu nepateikšu), pastaigājās mammīte ar apmēram divus gadus vecu puiku. Braucām garām, kad viņš izdomāja skriet uz braucošo mašīnu pusi, noskrēja no trotuāra un bija zālājā netālu no satiksmes. Mani fascinēja mātes attieksme, kad viņa viņam pat necentās skriet pakaļ, it kā tā jau būtu ikdienišķa parādība. Vīrs sabremzēja, neskatoties uz to ka aiz mums vēl bija mašīnas. Arī pārējie satiksmes dalībnieki laikā noreaģēja. Bet beigās pāri visam izbīlim, puika vēl pacēla kaut kādu koku un meta mašīnām. Es kaut ko tādu nebiju redzējusi. Pieaugušās jaunietes (iespējams puikas mātes, bet skaidri nezinu) attieksme bija vienaldzīga un es biju šokā. Ja aiz mums nebūtu mašīnu, es noteikti liktu vīram apstāties, lai pajautātu meitenei, ar kuru galu viņa domā? Ja tā ir mūsdienu audzināšana, tad man tiešām žēl to bērnudārza audzinātāju un skolotāju, kurām tālāk ar šo visu ir jātiek galā. Bēdīgi :(

Views
2087
snaiperis999
Viela pārdomām.

Kāpēc vairs nav komentējama tēma ziņu sadaļā par Ostas celtnieku?Šādas nepieņemamas izmaiņas jau neizmainīs normālu cilvēku skatījumu uz realitāti,bet dos tikai gandarījumu esošās (graujošās) sistēmas atbalstītājiem.
Slikta prakse,ļoti slikta.

Views
739
12.06.2018, 10:40
O
O
Opaps
Sausums pilsētā

Vai kāds var peteikt, cik dienas pēc kārtas nav lijis lietus Ventspilī ? Jautājums ir aiz ziņkārības. Vis ir izdedzis.

Views
1152
12.06.2018, 10:35
Pēdējās komentētās

ja sunim nav ko darīt viņs pautus laiza.. mošk tev ar pamēģināt?

Pirms 6 minūtēm

Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks

Pirms 4 stundām

Šis dialogs ir par neko. Galu galā tad sakiet savas domas, kam …

Pirms 5 stundām