-3 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 16. februāris
Jūlija, Džuljeta
keiss
prof 24

mekle šoferi kurjeru jau cik reizes neta te parādas.,ticiet man nekas nopietns.

Views
935
19.10.2018, 13:02
D
D
Daiga
AB Solution security -Krāpniecība

Ilgi klusēju, bet pacietībai arī pienāk gals. Pārvilināja pie sevis ar zemo cenu no citas kompānijas šī skaitāmā apsardze. Tad arī sākās manas nedienas. Pati, protams, vainīga – līgumu līdz galam neizlasīju. Lēta ir tikai kad pie sevis vilina, izrādās papildus katrs mobilas grupas izbrauciens maksā naudu, materiālo atbildību par manu īpašumu nenes, ierodas uz trauksmi 20 min. laikā, bet tas ir labi ja vispār ierodas . Vēlējos atgriezties pie iepriekšējas kompānijas, bet arī tad saskāros ar grūtībām – AB solutian security bija sabojājuši manu apsardzes iekārtu - kas ir mans īpašums. Zvanīju jautāju, lai salabo, atbilde bija - paši tiekat galā, nu jau divi mēneši pagājuši ziņas nekādas. Iesakiet ko man darīt? Tiesāties man nepietiek naudas.
Kliente

Views
4001
18.10.2018, 22:35
Ens
Paldies "Ventspils Reiss"!

Paldies "Ventspils Reiss" par aizlīmētiem maršruta autobusa Nr.22 logiem! Lai jums actiņas redz tik,cik jūs esiet atļāvuši redzēt,minētā maršruta autobusa pasažieriem! Kauns jums ir gods?? Ja?

Views
1182
12.10.2018, 23:45
M
M
Masuks02
Koblenz drosibs apsardze

Vai var izmanot privātam vajadzībam koblenz asardzes automašīnu darba laikā?

Views
1872
12.10.2018, 08:19
Е
Е
еs
Koncertzāle “Latvija”

(LĒMUMA PROJEKTS)

Ventspils pilsētas dome nolemj:

1. Piešķirt koncertzālei Lielajā laukumā 1, Ventspilī nosaukumu Koncertzāle “Latvija”

https://www.ventspils.lv//files/dokumenti/domessedes/lemumi/2018/12102018/6_par-nosaukuma-pieskirsanu-koncertzalei-lielaja-laukuma-1,-ventspili_publ.pdf

Views
1000
10.10.2018, 21:23
K
K
Kaspars
VENSTPILS NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI

Gribētos pajautāt SIA “VENSTPILS NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI” - izvēloties darbu veicējus, piemēram - uzstādīt ārdurvju koda slēdzenes, vai tā ir obligāta prasība, lai darbu veicējiem rokas aug no pakaļas? Tieši cik sarežģīti var būt uzstādīt šīs magnētiskās slēdzenes un pārliecināties, ka tās darbojas?!

Views
1216
08.10.2018, 18:11
Pēdējās komentētās

Sprādzēties vai nesprādzēties-tā tomēr būtu jābūt katra paša izvē…

Pirms 1 stundas

Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...

Pirms 3 stundām

Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…

Pirms 4 stundām