Vējš 5.14 m/s
Vējš 5.14 m/s
Ventspils pozicionē sevi kā pilsētu ar rītdienu, mēs nevis veidojam parkus, skaistus dārzus, bet ceļam kārtējo patērēšanas iestādi. Kas paliks mūsu bērniem, kam šī pilsēta it kā ir tik draudzīga- stāvvieta?
Diemžēl tie dižvītoli ir pēdējie dzīvie koki tur, tajā nozāģēto koku jūrā.. Ir jāatrod iespēja saglābāt kaut daļu no viņiem. It kā 25 iestādīs vietā, bet tagad pārsvarā stāda tik pīlādžus vai dekoratīvās šķirnes, kas aug ap 3m garas. To nevar salīdzināt ar šiem dižvītoliem. Kam nav vienalga, aizsūtām savu viedokli uz [email protected]
Pilsētas portālā iedzīvotāji raksta:
''E22 iet cauri pagalmam. Vai mani tas traucē? Nē. Taču mani tas uzjautrina ! Un uzjautrina tas ka nav izdarīts nekas lai tā nenotiktu, lai no prāmja nobraukušie nebrauktu cauri pagalmam . Zīmes ir saliktas? Ir saliktas! Vai kāds to kontrolē? Nē. Varbūt zīmes ir grūti pamanāmas? Varbūt. Tātad vesels bars braucēji ir nejēgas, bet Kompārvaldei viss kārtībā.
Varat nedēļu skatīties foto šeit: https://www.failiem.lv/u/6a3qdw4t ''
Kāpēc vietām Ventspils ir ziedoša un zaļa,bet citur -aizlaista?Pie mājas Lielajā prospektā 20- nesen-karstajā maijā iestādīja hostas-iestādīja un pameta,laistīja pāris reižu jūnijā,kad puse jau bija nokaltusi. Pirmkārt hostas tā kā būtu ēnu mīlošs augs,bet šeit -saule visu dienu.Otrkārt ,ja ko iestāda -jālej kamēr iesakņojas. Pirms tam tur bija krūmiņi,kas arī nokalta. Tagad augus pārņēmušas milzīgas balandas. Bēdīgi,ja citur kopj,laista,bet vietām kaut ko iestāda un aizmirst!
Kāds ir patiesais iemesls viesu sarukumam šogad?
Kādas ir sajūtas vietējiem naivajiem balsotājiem, kad uzzina, ka papuča meita miljonāre no papuča fondiem? Vai atkal tas filings - zog visi, bet mums brugitis pa visu ganibeni?
Diez ko Aivars saka par Ventspili un kaijām?!?
Tās ķērc vienā ķērkšanā 24/7
Un par automašīnu apķēzīšanu pat nerunāsim...
Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…
Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…
Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…