Vējš 1.03 m/s
Varbūt kāda strādā VSAA un zina. Ir taču kāds termiņš, kādā jāatsūta par B lapu aprēķins? Man bažas vai varbūt ko nepareizi esmu izdarījusi ar e lapu vai varu mierīgi gaidīt. Agrāk, cik lapas ņemtas, aprēķins bija ātri (līdz nedēļai), nauda pēc tam jau norādītajos datumos.
Kad beidzot to salabos ?? Ceļš vienkārši ir briesmīgs, neesmu redzējis vēl briesmīgāku asfalta ceļu par šo. Vairākos posmos ceļa segums gandrīz pilnīgi sabrucis, kā arī virskārta ir PILNĪGI nodilusi līdz pamatiem. Tur vismaz gadus 50 remonta nav bijis, vai tiešām gaidīs vēl 50, kāmēr būs jābrauc pa granti?? Vai tiešām bez ES fondiem vispār bezpalīdzīgi esam ?? CIK VAR?
Meklēju cilvēkus, kuri šodien (9. septembris) plkst 9.30 atradās Embūtes un Tārgales ielas krustojumā un redzēja divu auto sadursmi.
Honda Civic (sudraba).
Volkswagen (pelēka).
Novērtēsim jebkādu informāciju par situācijas niansēm.
22036306 vai [email protected]
29146850 no šī numura lūdzu malku nepērkat. Atved pa krietni mazāk kā ir runāts. Un kad zvani saki kas ir pa lietu tā saka ka kāds malku no sētas nozadzis. Kaut mājai ir video novērošana un suns sētā. Plus teica ka atbrauks apskatīsies bet kad jābrauc tā ir atrunas. Piedāvāju atvest aizvest bet ir atrunas citas. Esiet uzmanīgi ļoti.
Kura Firma veic ielas apgaismojuma remontu?? Nāk vēlie Rudens vakari?? ? Pētera ielā 32- laternas nr - 17 Nedeg, jau vairāk nekā divus mēnešus!???
Jautājums, kādēļ starp bērnu dārziem ir tāda nevienlīdzība?
Mans bērns iet bērnudārzā “Rūķītis”, tur nevienu gadu nav atrakcijas, vižāzisti un citas jautras izdarības bērniem? Draudzenei bērns iet “Varavīksnē”, tur uz pirmo septembri parasti ir piepūšamās atrakcijas un citas izklaides, arī “Saulītē” tā ir, arī uz citiem svētkiem ir līdzīgas izdarības, kādēļ “Rūķītis” apdalīts?
“Rūķītī” pat melnzemi prasa vecākiem ar maisiņiem stiept, jo vajag zālīti iesēt, jo dome tam nevar atlicināt naudu. “Varavīksnē” izbūvē atsevišķu virtuvi, bet “Rūķītī” bērnam viss notiek vienā telpā, ēd, guļ, mācās.
Sporta zāles remontam nepietiek līdzekļu, tā ir pabriesmīga, vienīgais dome bija atvēlējusi 150 eiro inventāra iegādei, vai tas nav smieklīgi no pilsētas draudzīgiem mazuļiem? Tātad jautājums, kādēļ tāda nevienlīdzība, vai Ventspils domei ir atbilde uz šo jautājuma?
Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...
Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…
Pašvaldība atbalsta iedzīvotāju vēlmi pēc publiskas āra slidotava…