7 °C

Vējš 5.66 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
7 °C

Vējš 5.66 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
P
P
Peteris2
Šroti/auto kapsētas.

Kur Ventspilī vai Ventspils tuvumā var dabūt lietotas rezerves daļas?

Views
4417
03.06.2019, 17:56
Vigil
Kur apgut pavara prasmes/kvalifikaciju?

Sveiki, velos uzzinat kur Ventspili var apgut pavara prasmes un dabut kvalifikaciju? Un vai krievu valodas runajoss cilveks ari vares to paveikt? Latviesu valodu jau macas...
Liels paldies.

Views
480
28.05.2019, 21:59
E
E
Edmundo
Ūdens apgāde! Ūdeka

Sveiki, nezinu pat ko darīt!! Vai ir kāds saskāries ar paceltu jautājumu ūdens pieslēgumam,
Krievlaukos pilsētas pusē?? Nu neviens nav pretīm nākoš!! Biju Ūdekā jautāt par ūdens un kanalizācijas izbūvi uz adresi, man atteica!!! Arguments bija, ka nekas netiek plānots!!! Bet es saku, ka man ir vēlme pieslēgties pie pilsētas pievadiem!!! Mans zemesgabals atrodas 30 m no Robežu ielas,kur ir ūdens pievilkts.Un ir pat pievilkts adresēm,kas šo ūdeni pat netaisās izmantot.Bet es vēlos pievilkt sev,bet man nedod. Nesaprotu kas tas par bardaku!!! Kāpēc vienmēr negatīvs risinājums!! Būs japrotas un jaiet ciemos pie Ventspils bosa vai?!!

Views
751
28.05.2019, 18:48
S
S
Sanija
Kurortoloģija

Vai Ventspilī tiek domāts par kurortoloģijas nozares attīstību? Mums ir jūra, brīnišķīga un plaša balto smilšu pludmale, pilsēta ir sakārtota. Domāju, ir visi priekšnosacījumi, lai attīstītu fizioterapijas un ūdens procedūru pakalpojumus.

Views
1189
28.05.2019, 11:32
kalējs
Kausenieks ir neizpratnē!

Jauni laiki,jaunas virsotnes!
Par mūzikas vidusskolām tagad atbildību uzņemas
Komunālās Pārvaldes.
Ventspils rullē!
IM atpūšas. Sviests gatavais..
Kausenieks ir apstulbis un neizpratnē,no korupcijas skandāla, Ventspils Komunālās Mūzikas Hibrīdskolas būvniecībā.

Views
1753
27.05.2019, 12:00
S
S
Salvis
Slimnīca!

Cik ilgi šis turpināsies? šovakar apmeklēju slimnīcu, atkal gaitenī, guļ uz krēsliem Bezpajumtnieks, blakus Romas Tautiešu cilvēks, klaigā par gaiteni, smird pec urīna, varbūtas pat lietojuši apreibinošās vielas, man un manam bērnam bija nepatīkami! Jāpaceļ jautājums Bez Tabu!

Views
2838
24.05.2019, 21:32
Pēdējās komentētās

Pārmetumi un vainot ir dažādas lietas. Izbrīna Jūsu aizstāvēšanās…

Pirms 8 stundām

A.god.Edmundosa kungs, pilnīgi piekrītu, ka visprātīgākais pirms …

Pirms 10 stundām

Te nepaliek neviens frāķu pavārs. Visās ēstuvēs pensionāri strādā…

Pirms 10 stundām